Naravni repelent za konje Forget flies, sprej 500 ml

32.99

Posebej oblikovan za konje in ponije, zagotavlja vrhunsko naravno zaščito pred nezaželenimi insekti vseh vrst (komarji, muhe, obadi, hržice in dr.).

Čas je, da pozabimo na muhe!!

Na zalogi (se lahko naroči)

Naravni repelent za konje proti insektom s tihim delovanjem

Naravni repelent za konje Forget flies™ dobite v obliki spreja in je namenjen amaterski uporabi za odganjanje insektov. Forget flies nudi zanesljivo zaščito pred komarji, mušicami, obadi itd.

Forget flies uporablja inovativno novo tehnologijo in naravne sestavine za učinkovito odvračanje muh in pikov žuželk!

Forget flies ima ‘tiho’ pršilno nanašanje z znatno zmanjšanim hrupom, ki je idealen za konje, ki ne marajo običajnih aplikatorjev pršil.

Z uporabo najnovejših raziskav in inovativne patentirane tehnologije, FORGET FLIES  naravni repelent za konje izboljšuje naravno  lastnost česna, in sicer da je odganjalec. Čeprav učinkovitost česnovega prahu ali granul lahko variira, temu ni tako pri delovanju tega izdelka. Zagotovljena je visoka učinkovitost pri vsaki uporabi.

Obsežne raziskave v ZDA in Veliki Britaniji so pokazale, da edinstvene hlapne spojine česna sprožijo negativen odziv v čutilih muh, ektoparazitov in drugih insektov, ki grizejo. Rezultat se kaže tako, da insekti/muhe ne pristanejo na konja.

Ti učinki se dosežejo z uporabo posebne tehnologije, ki preobrazi naravne žveplove spojine iz česna, s čimer se prepreči usedanje muh na konju.

Prednosti naravnega repelenta za konje Forget Flies so:

  • Revolucionarni pršilni aplikator z znatno zmanjšanim hrupom, primeren za živčne ali občutljive konje, ki ne marajo običajnih pršilnih aplikatorjev.
  • Vključuje edinstveno standardizirane polisulfide, naravno pridobljene iz česna s pomočjo specializirane patentirane tehnologije, ki odpravlja nihanje učinkovitosti česna in zagotavlja dosledno vsebnost aktivnih spojin v vsakem pršilu.
  • Posebni molekularni odtisi polisulfidov, ki se nanašajo na dlako, sproščajo hlapne spojine v zraku okrog konja in sprožijo negativen odziv v čutnih receptorjih muh, ektoparazitov in »pikajočih« žuželk in jih odbije, da pristanejo na konja!
  • Izdelek naravnega izvora z inovativno tehnologijo, brez škodljivih kemikalij in okolju prijazen.
  • Z vonjem po privlačni limonski travi.

Kaj je naravni repelent za insekte?

Naravni odganjalec insektov je snov, ki se pojavi nekje v naravi in ​​za katero je bilo ugotovljeno, da odganja insekte.

Običajno se odganjalec žuželk pridobi iz rastlinskega izvlečka in ga je ponavadi pred uporabo potrebno rafinirati in koncentrirati, da se poveča njegova učinkovitost.

Pozabite na muhe in ostale insekte z optimalno kombinacijo Forget flies sirupa in Forget Flies spreja.

Toda ne verjamite nam na besedo. Prepričajte se sami! Mi bomo samo še dodali, da je Forget Flies sirup bil izbran med 30 najbolj inovativnimi izdelki na sejmu SPOGA Horse 2023 – vodilnem mednarodnem sejmu EU za globalno konjsko industrijo.

Forget flies- naravni tihi repelent za zaščito pred insekti, 500 ml

Navodila za uporabo: Odstranite zaščito sprožilca in obrnite šobo na ikono za pršenje. Enakomerno razpršite s razdalje približno 40 cm po izpostavljenih predelih konja ali po celem.

Pred uporabo vedno opravite test na majhnem predelu kože. Samo za zunanjo uporabo. Pred uporabo dobro pretresite.

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem, suhem prostoru in stran od neposredne sončne svetlobe v pokončni poziciji.

Aktivne sestavine: PST22 Polisulfidna tehnologija, Cymbopogon citratus (limonska trava).

Prosimo, upoštevajte, da so rastlinske aktivne sestavine naravno temne in lahko povzročijo minimalno, začasno obarvanje na svetlejših konjih in opremi, če se razpršijo v bližini.

Samo za zunanjo uporabo pri živalih, pri uporabi tega izdelka se izogibajte stiku z očmi. Če pride do stika, temeljito izperite oči z vodo. Prenehajte uporabljati, če se pojavi reakcija.

Pakiranje 500 ml.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvajalec: Equine America (UK) Ltd Proizvedeno v UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., T: 041 817 036   tetraktis.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Naravni repelent za konje Forget flies, sprej 500 ml”

Na zalogi (se lahko naroči)