(6 mnenj strank)

Pro Pell za konje, vitaminsko-mineralni tonik

29.9965.71

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29.99.

-18%

Tonik z inovativno formulo ojačan z železom bo zagotovil potreben nivo energije, s koristnimi vitamini in minerali, zaradi česar bo konj svež in poln življenja.

Pakirano v embalaži: 1000 ml (eno mesečno vzdrževalno oskrbo) in 5l.

Počisti

PRO PELL za konje

PRO PELL za konje je z železom obogaten vitaminsko-mineralni tonik. Velike obremenitve in tekmovanja lahko na nekaterih konjih vpliva, da so le ti izpraznjeni, jim pojenja energija ali so brez pravega žara.

ProPell tonik z inovativno formulo ojačan z železom bo zagotovil potreben nivo energije, s koristnimi vitamini in minerali, zaradi česar bo konj svež in poln življenja.

PRO PELL za konje se uporablja tudi pri  konjih, ki okrevajo po bolezni, in pri starih konjih, ko potrebujejo, da se jih malo dodatno spodbudi.

Sestava za 30ml doziranja:

Copper 50mg Iron 300mg
Vitamin B12 500mcg Vitamin B150mg
Vitamin B2 25mg Vitamin B610mg
Folic Acid 25mg Pantothenic Acid15mg
Niacin 25mg Choline Chloride200mg
Vitamin D3 250iu Vitamin E50mg
Zinc 150mg Manganese75mg
Iodine 0.25mg Selenium0.25mg
Honey 9%

Konjem v treningu Pro Pell dodajamo v vzdrževalnem odmerku, pred tekmovanjem odmerek povečamo. Ravno tako vsakodnevno dodajamo pripravek starejšim konjem, ki potrebujejo nekaj dodatne spodbude. Ob napornem delu na tekmovalnem podiu priporočamo še dodatno uporabo Hemogena.

PRO PELL za konje je prehranski dodatek za podporo energetskemu nivoju konja ob težjih naporih, kot del uravnotežene prehrane

Dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Navodila za uporabo:

 • povprečno težkega konja (500 kg) hranite: tekmovalni konji, konji v intenzivnem treningu 60 ml dnevno,
 • konji, ki niso v treningu in tekmah 30 ml dnevno. Največ 60ml na dan.
 • Žrebeta 5-7 ml na dan!

Sestava: voda, dekstroza, med, sorbitol, kalijev klorid, magnezijev sulfat, metilsulfonilmetan (MSM).

Analitske sestavine: surovi proteini 5.50%, surove vlaknine <1.0%, surovo olje <1.0%, surovi pepel 5.30%, natrij 1.70%, vlaga 73.90%.

Dodatki (na liter): nutritivni dodatki: elementi v sledeh: 3b108 železo (železo (II) kelat glicin hidrata)10000mg, 3b414 baker (bakrov (II) kelat glicin hidrata) 1667mg, 3b608 cink (cinkov kelat glicina, hidrat (tekočina) 5000mg, 3b506 mangan (manganov kelat glicina, hidrat) 2500mg, 3b801 selen (natrijev selenit) 8.3mg, 3b201 jod (kalijev jodid) 8.3mg, vitamini: 3a700 vitamin E 1667mg, 3a890 holin klorid 6667mg, 3a820 vitamin B1 1667mg, 3a vitamin B2 833mg, 3a316 folna kislina 833mg, 3a315 niacinamid 833mg, 3a842 D-pantenol 500mg, 3a831 vitamin B6 333mg, 3a710 vitamin K3 83mg, 3a671 vitamin D3 8333IU, 3a880 biotin 8.3mg, 3a vitamin B12 16.7mg, senzorični dodatki: 2b ameriški slamnik 22mg.

PRO PELL za konje ne vsebuje umetnih barvil, zato so možne barvne variacije. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Samo za živali (ne hranite ovc). Hraniti v hladnem, suhem, izven dosega otrok. Izdelek dobro pretresite pred uporabo.

PRO PELL za konje zavrzite, v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino zaščitite pred zmrzovanjem in direktnim soncem.

Equine America, proizvedeno v EU.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. www.tetraktis.si

6 mnenji za Pro Pell za konje, vitaminsko-mineralni tonik

 1. Maja, Kaja in Anja Erman (preverjena stranka)

  Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator (za dihala), predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.
  Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.
  Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.

 2. Anja Jakelj, KK PR KRAL (preverjena stranka)

  PRO-PELL je odlično dvignil odpornost in energijo slabokrvni kobili (splošno počutje kobile se je vidno izboljšalo). Več izdelkov Equine America redno uporabljam dnevno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna. V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

 3. Karin Kranjc (preverjena stranka)

  Proizvode Equine America uporabljam že od samega začetka mojih prvih endurance tekmovanj leta 2013. Redno uporabljam Corta vet, ki je absolutno moj favorit- je odlična podpora za sklepe sploh pri mojem 13 letnem Blisku. Ob velikih obremenitvah dodajam tudi Propell plus sirup. Za splošno zdravje vsem konjem dodajam Turmeric mešanico saj je odlično splošno dopolnilo za zdravje, sklepe, kožo, prebavo, jetra. Presenečena sem tudi, kako konji radi in brez pomislekov pojejo vse nove dodatke. Equine America priporočam vsem, ki iščejo kvalitetne dodatke za zdravje svojega konja. In kar je najboljše vsi izdelki so vedno na voljo takoj, po naročilu jih prejmem že naslednji dan. Vse dodatke lahko dobim na enem mestu- hvala Tetraktis! pa ponudba izdelkov je zelo široka!”

 4. Darja Krelj (preverjena stranka)

  Odlične Equine America izdelke uporabljam preko 15 let. Zavedati se je treba, da vsi proizvodi so namenjeni vzdrževanju in izboljšanju “performansa” konja in jih je potrebno uporabljati za točno določen namen in cilj. Te proizvode si zaslužijo dobri konji, da se po naporih in stresih čimprej regenerirajo

  Izpostavila bi predvsem naslednje izdelke: TYE Gard, Propell, Uls gard, Drink More in MSM. Te izdelki moji konji dobivajo vsakodnevno.

 5. Irena Ščap (preverjena stranka)

  Od Equine America izdelkov najboljši mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo. Izdelke Equine America redno uporabljam približno že 3 leta, pri 5 konjih. Vsem konjem 2x letno naredim kuro za sklepe, tisti ki so v treningu redno dobivajo tyegard, v poletnem času pa še propell in vitamin c.

 6. Anja Medle (preverjena stranka)

  Pro pell vitamine ob prestopnih obdobjih preventivno dajem vsem konjem doma, pri tekmovalnih konjih pa je to vsakodnevni nepogrešljiv dodatek!

Podaj mnenje
Počisti