No more moods za muhaste kobile

68.99

Od nočne more do prijazne kobile!

Hormonsko neravnovesje pri kobilah lahko povzroči muhasto obnašanje konja, ki onemogoča delo in vpliva na slabšo produktivnost. Sirup No more moods vsebuje tekoči Chasteberry-rastlino, ki ji že številna leta pripisujejo lastnosti uravnavanja hormonskega ravnovesja. Vsakodnevna uporaba No more moods bo vašo nočno moro pretvorila v prijazno kobilo.

Na zalogi (se lahko naroči)

No more moods za muhaste kobile od Equine America

No more moods za muhaste kobile od Equine America je inovativen prehranski dodatek, zasnovan za izboljšanje razpoloženja in uravnoteženje vedenja pri konjih.

Ta izdelek je idealna rešitev za konje, ki kažejo znake stresa, nervoze ali nepredvidljivega vedenja, pogosto povezanega z menstrualnim ciklusom pri kobilah.

Ključne značilnosti in koristi:

  • Umirjanje in stabilizacija: Sestavine, kot so magnezij in vitamin B6, prispevajo k stabilizaciji živčnega sistema in pomagajo ohranjati mirnost ter zbranost.
  • Podpora reproduktivnemu sistemu: Posebne sestavine ciljajo na uravnavanje hormonskih nihanj, ki lahko vplivajo na vedenje, zlasti pri kobilah.
  • Vsestranska uporaba: Primeren je tako za kobile kot za žrebce in kastrirane konje, ki izkazujejo vedenjske izzive.
  • Enostavna uporaba: Formuliran v lahko dozirnih oblikah, kar olajša redno dopolnjevanje prehrane.

Izdelek No more moods za muhaste kobile od Equine America je rezultat temeljitih raziskav in razvoja, z namenom zagotoviti naravno podporo za izboljšanje kakovosti življenja konj. Omogoča skrbnikom, da učinkovito naslovijo izzive povezane z vedenjem, hkrati pa zagotavljajo optimalno dobrobit živali.

Za optimalne rezultate je priporočljivo izdelek uporabljati v skladu z navodili in ga kombinirati z uravnoteženo prehrano ter redno telesno aktivnostjo.

NO MORE MOODS za muhaste kobile – dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Prehranski dodatek za podporo zdravemu hormonskemu ravnovesju muhastih kobil in temperamentnih žrebcev, kot del uravnotežene prehrane.

Uporaba No more moods se je pokazala uspešna tudi na agresivnih žrebcih. V kombinaciji z Lamigardom koristi konjem z Cushings-om.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite: prvih 5 dni 30 ml dnevno, potem 15 ml. Največji dnevni odmerek 30 ml.

Način dajanja: peroralno, sirup pomešajte k obroku hrane.

Sestava: voda, magnezijev sulfat 4,55%, dekstroza.

Analitske sestavine: surove beljakovine 3,8%, surove vlaknine <0.1%, surovi pepel 2,1%, surovo olje in maščoba <0.3%, vlaga 91.7%, natrij <1%. Dodatki (na liter): nutritivni dodatki: vitamini: vitamini B1 (3a820) 3300 mg, senzorični dodatki: 2b ekstrakt navadne konopljike 166.700 mg.

Pakiranje: 1 liter.

NE HRANITE BREJIH KOBIL brez posveta z veterinarjem! Ne vsebuje umetnih barvil, zato so možne barvne variacije. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Samo za živali. Izdelek dobro pretresite pred uporabo. Hraniti v hladnem in suhem, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred direktno sončno svetlobo in pred zmrzovanjem. Izdelek ne uporabljajte v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija.

Proizvajalec: Equine America (UK) Ltd., UK. Proizvedeno v UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.,  T: 041 817 036

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “No more moods za muhaste kobile”

Na zalogi (se lahko naroči)