Cortaflex® HA REGULAR

40.99199.99

Uporabljajte Cortaflex® in ohranite zdrave sklepe vašega konja ali ponija skozi vsa življenjska obdobja.

Ojačan s hialuronsko kislino, Cortaflex® učinkovito podpira in ohranja zdrave sklepe.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Cortaflex Regular za konje je naslednja generacija naravnega zdravljenja težav s sklepi

Cortaflex Regular za konje zagotavlja stimulans za obnovo kot gradnjo lastnih sestavin za zdrave sklepe. Telo samo tvori glukozamin in hondroitin, ki igrata pomembno vlogo pri popravilu in vzdrževanju sklepnega tkiva- hrustanca in sklepne tekočine. Ker hrustanec ni neposredno povezan s krvnimi žilami, težko dobi vse hranilne snovi, ki jih hrustanec potrebuje za dobro zdravje. Da bi hranilne snovi prešle celične stene in koristile sklepom, morajo biti dovolj majhne.

Cortaflex Regular za konje  je zasnovan na teoriji, da manjše molekule lažje prehajajo celične stene kot velike. Ker večjih molekul hondroitina in glukozamina telo ne more učinkovito izrabiti, saj je njihovo prehajanje iz krvnega obtoka omejeno, se v Cortaflexu nahajajo manjše molekule (mikro), ki zelo učinkovito prehajajo iz krvnega obtoka v mehko sklepno tkivo. To je zelo pomembno, saj se velike molekule hondroitina in glukozamina, ki so praviloma prisotne v ostalih prehrambenih dodatkih te vrste, bistveno slabše vsrkajo.

Vsem izdelkom Cortaflex smo dodali tudi hialuronsko kislino rastlinskega izvora (v nekaterih izdelkih booster hialuronske kisline) in MSM. Tako Cortaflex, ki je sestavljen iz osnovnih gradnikov hondroitina in glukozamina: glutamina, glutaminske kisline, glukuronske kisline, prolina in glicina, prenaša ključna hranila po krvnem obtoku po vsem telesu. 

Ne glede ali je to poni, ki ga jahajo otroci vsakodnevno, ali najstniki, ki tekmujejo v klubih ali rekreativna vsakodnevna ježa. Nikoli ni prezgodaj, da začnete dodajati Cortaflex Regular za konje v redni prehrani vašega konja.

CORTAFLEX® HA REGULAR STRENGTH prašek za konje

Dopolnilna krmna mešanica za konje za podporo in vzdrževanje zdravih sklepov, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za hranjenja: Za 500kg konja; prvih 10 dni 14 g na dan, zatem hranite 7g na dan. Največ dovoljeno 14g na dan. 7g merica priložena.

Dodatki (na kg): tehnološki dodatki: monosilicijeva kislina E551a 2500mg, nutritivni dodatki: mangan (3b506 Mangan-kelat glicin hidrata) 3571mg; baker (3b413 bakreni (II) kelat glicin hidrata) 1786mg; vitamin B6 (3a831 piridoksin hidroklorid) 400 mg.

Sestava: dehidrirana alfalfa, metilsulfonilmetan (MSM) (17,9%), kalcijev karbonat, sirotkine beljakovine, kolagen (morski), repično olje, hialuronska kislina (0,21%).

Analitske sestavine: surove beljakovine 16,7%, surova olja in maščobe 1,8%, natrij 0,1%, glutaminska kislina 1,83%, izolevcin 0,67%, alanin 0,89%, arginin 0,71%, valin 0,80%, surove vlaknine 18,3%, surovi pepel 13,1%, glicin 0,93%,  proline 0,98%, aspartinska kislina 1,3%, serin 0,67%, histidin 0,29%.

CORTAFLEX HA REGULAR STRENGTH sirup za konje

Prehranski dodatek za vzdrževanje zdravih sklepov, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 30 ml dnevno (največji dnevni odmerek 30 ml).

Sestava: voda, kvasovke (njihovi deli), metilsulfonilmetan (MSM) (8.3%), kolagen (morski) (1.5%), hialuronska kislina (0.1%), bambus (0.044%).

Analitske sestavine:  surove beljakovine  6.80%, surove vlaknine <1,0% ,surovi pepel 1,2%, surovo olje in maščoba <0.3%, natrij <1,0%, vlaga 80.7%, glutaminska kislina 0.95%, glicin 0.5%, prolin 0.3%, lizin 0.4%.

Dodatki (na liter): prehranski dodatki:vitamini: vitamin B6 (3a831) 200mg, elementi v sledeh: mangan (iz manganovega kelata aminokislin hidrata, 3b504) 1700mg, baker (iz bakra (II) helat glicin hidrata, 3b414) 800mg.

Ne vsebuje umetnih barvil, zato so možne barvne variacije. Možnost posedlin.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Samo za živali (ne hranite ovc z izdelkom). Hraniti izven dosega otrok.

Izdelek pretresite pred uporabo. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred zmrzovanjem kot tudi pred direktnim soncem.

Equine America (UK) Ltd. Proizvedeno v UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.  www.tetraktis.si

Cortaflex Regular za konje v kombinaciji z Better Bones bosta zagotovila trdne sklepe in kosti tako mladega kot tudi starega konja.

1 mnenje za Cortaflex® HA REGULAR

  1. Ism

    Ta zadeva je nenormalno dobra. Kobila je imela kar nekaj zadrzane vode v sklepih, ki se je pokazala v obliki mehkih bulic na vseh 4 nogah. S tem sva se borile vec kot 5 mesecev z razlicnimi dodatki pa ni nic pomagalo (dodatki do 200€) .Po uporabi tega dodatka pa je brez heca vse izginilo v roku 2 tednov. Ne bi mogla bolj priporocati.

    • Nataša

      Hvala za mnenje in priporočilo 🙂

Podaj mnenje
40.99199.99
Počisti