(13 mnenj strank)

Cortaflex kapsule za pasje in mačje sklepe

48.99 Original price was: €48.99.38.99Current price is: €38.99.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 38.99.

-20%

Rok uporabe: 30.03.2024

Izdelek v ponudbi, le še do izteka zalog, ker ga proizvajalec umika iz svojega asortimana.

Nadomestil ga je Cortaflex Working Dog v obliki praška!

Dobavljiv je do razprodaje zalog.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Rok uporabe: 30.03.2024

Izdelek v ponudbi, le še do izteka zalog, ker ga proizvajalec umika iz svojega asortimana.

Nadomestil ga je Cortaflex working dog v obliki praška!

Dobavljiv je do razprodaje zalog.

Cortaflex kapsule za pse- več kot le glukozamin za sklepe!

Cortaflex kapsule za pse omogočajo gradnike za naravno podporo sklepom (spodbujajo telo k lastni produkciji glukozamina). Vaš ljubljenček še nikoli ni bil v boljših rokah 🙂

Kombinirali smo najpomembnejše sestavine najboljših možnih kvalitet! Sestavine vrhunske kakovosti: ekstrakt kurkume (95% kurkumina), ekstrakt bosvelije Boswellia Serrata (65% bosvelična kislina), vitamin C in BioPerine® (ekstrakt črnega popra) so dodani v že zelo napreden glukozaminski kompleks.

Cortaflex kapsule za pse so pakirane v škropilne kapsule, tako da jih z lahkoto odprete in vsebino nežno vmešate v obrok. V ponudbi imamo tudi v obliki praška.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo z Inflamex sirupom, ki je odličen naravni analgetik (deluje protivnetno in protibolečinsko).

Zakaj hialuronska kislina v Cortaflex kapsulah za pse?

Zato da bi se pri zaužitju vsrkalo dovolj glukozamina, so Cortaflex kapsule dodatno ojačane s hialuronsko kislino in sicer rastlinskega izvora.

Hialuronska kislina je osnovna sestavina mazila v sklepih oz. sklepne tekočine sesalcev, ki obnavlja visokoelastične lastnosti sklepne tekočine in izboljša gibljivost sklepov. Ker je vsrkanje hialuronske kisline živalskega izvora zaradi njene visoke molekulske teže ob zaužitju slabo, v Cortaflex-u za pse in mačke uporabljamo hialuronsko kislino rastlinskega izvora. Njena bistveno nižja molekulska teža omogoča dobro vsrkavanje.

Kako Cortaflex ha kapsule za pse delujejo? Ostala pogosta vprašanja oz. odgovore poglejte tukaj!

CANINE & FELINE CORTAFLEX KAPSULE

Dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke, vse kategorije.

Cortaflex kapsule za pse je prehranski dodatek za pomoč pri vzdrževanju zdravih sklepov.

Navodila za uporabo:

 • majhni psi in mačke do 10kg: 1 kapsula dnevno.
 • večji psi (nad 10 kg) 2 kapsuli dnevno.

Kapsulo razprite in vsebino kapsule (prašek) poškropite po obroku hrane. Dobro izmešajte prašek s hrano.

NOVI DIZAJN IN IZBOLJŠANA FORMULA!

Sestava: glukozamin kompleks (glukozamin HCL (raki), natrijev hondroitin sulfat, hialuronska kislina), sredstvo za povečanje prostornine (riževa moka), lupina kapsule (želatina), kurkuma (95% kurkumin), ekstrakt bosvelije (bosvelična kislina), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), vitamin C, BioPerin© (ekstrakt črnega popra).

Nutritivna sestava (na kapsulo): glukozamin kompleks (glukozamin HCL, hondroitin sulfat, hialuronska kislina) 400mg, kurkumin 50mg, ekstrakt bosvelije (65% bosvelična kislina) 50mg, Vitamin C 10 mg, BioPerin© (ekstrakt črnega popra) 2,5 mg.

Izdelek ni zdravilo. Če se pojavijo znaki ali se vaš pes ali mačka ne počuti dobro, poiščite veterinarski nasvet.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Sveža voda psu ali mački mora biti vedno na voljo.

Samo za živali. Hraniti izven dosega otrok. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu. Lastniki psov z diabetesom poiščite nasvet veterinarja pred uporabo izdelka. Odsvetujemo dajanje izdelka psom z alergijo na rake.

Referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno za: Horsham Nutraceuticals, UK

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

T: 041 817 036  www.tetraktis.si

13 mnenji za Cortaflex kapsule za pasje in mačje sklepe

 1. Zoran Bizjak (preverjena stranka)

  Po pol leta rednega jemanja Cortaflexa, moj zlati prinašalec ponovno skoči veselo v prtljažnik terenskega vozila, zadnji dve leti mu to ni uspevalo, priporočam vsem, ki imajo podobne težave.

 2. Zoran in Lan (preverjena stranka)

  Moj sedem letni zlati prinašalec, z zelo velikim apetitom, redno jemlje cortaflex in mi sedaj malo večja teža ne dela težav, kapsule mu pomagajo, da lažje prenese manjše obroke, sedaj je bolj aktiven ob igri in druženju z vrstniki, pa tudi spanec je bolj miren in učinkovit. Zelo dobrodošlo in priporočam.

 3. Icy (preverjena stranka)

  Noro dobra zadeva, vedno jo priporočam znancem.. in nikoli ne komentiram izdelkov ampak tale si je pa zaslužil.. nevem kaj bi moja psička brez njega. Super ste, hvala!

 4. Tanja (preverjena stranka)

  Čudovit izdelek, moja 16 letna psička z Cortaflexom zopet skaklja okoli 🙂 Toplo priporočam!

 5. Miran (preverjena stranka)

  Pri enem letu so Kobiju operirali sklep na zadnji tački in napovedali, da bo verjetno cutil posledice vse življenje. Tri leta jemlje Cortaflex in Inflamex sirup in je po moje najbolj srečen border na svetu. O kaksnem sepanju ni ne duha ne sluha.

 6. Tara (preverjena stranka)

  Pri svoji 5 letni Kavalirki sem začela opažati, da je po daljših sprehodih pričela šepati, težko je vstajala. Po 3 tednih jemanja Cortaflexa so po še daljših sprehodih težave izginile, psička ima pa več energije kot prej in gre še raje na pohode.

 7. Ana (preverjena stranka)

  Moji seterki pri displaziji kolkov odlično pomaga. Sedaj dodajamo drugi škatlico in rezultati so super. Mišice so se ponovno okrepile, lažje hodimo na sprehode in na splošno je boljše volje odkar jemljemo ta izdelek. Vredno vsakega centa 🙂

 8. Tina (preverjena stranka)

  Nasplosno zelo zadovoljna z izdelki, moram pa rect da sem izjemno razocarana nad ukinitvijo cortaveta. Meni ucinek ni primerljiv z navadnim cortaflexom, moji psicki namrec ne zadostuje. Ce pa bi ji dajala dvakratno dozo, me pa na mesec stane 20€ vec kot ce bi dajala cortavet.
  Upam da pride nazaj v prodajo ker je bil res izjemen.
  lp

 9. Nina Novak (preverjena stranka)

  Cortaflex je nepogrešljiv. Začela sem ga uporabljati pred 6 leti za svojo 9-letno veliko angleško hrtico, ki je imela težave z vezmi in sklepi. S pomočjo Cortaflexa in pozneje Cortaveta, ki je bil za velike pse še boljši, je moja Ginny kljub navedenim težavam zadovoljna in srečna doživela starost 14,5 leta.

 10. Miran Z. (preverjena stranka)

  Nad mojim borderjem in njegovim sklepom so že skoraj obupali, zadnje leto jemlje Cortaflex glukozamin in Inflamex sirup in NE ŠEPA več, energije ima pa itak preveč!
  Nakup tablet in sirupa je ena boljsih investicij.

 11. Marica F. (preverjena stranka)

  Cortaflex je naravnost odličen! Hvala vam za tale super izdelek 🙂

 12. Janica Pavlin (preverjena stranka)

  S Cortaflexom hranimo našega 5 letnega artritičarja rottweilerja, hranimo ga pa zadnjih pol leta. Razlika v gibanju in počutju je ogromna in očitna in smo zelo zadovoljni, da mu lahko s Cortaflexom pomagamo.

 13. Lovro Solinec (preverjena stranka)

  Tole je najboljši glukozamin na tržišču! Naši starki Doni zelo, zelo pomaga. Sedaj ga jemljemo že skoraj 3,5 leta in ne morem si privoščiti, da ji ga ne bi več dajali.

Podaj mnenje
48.99 Original price was: €48.99.38.99Current price is: €38.99.

Ni na zalogi