Dorwest olje pšeničnih kalčkov Wheatgerm v kapsulah

13.1042.16

Dodajamo jih lahko v redno prehrano vso leto za spodbujanje zdrave kože in dlake, uporabljamo pa jih tudi za ohranjanje plodnosti in zdravega reproduktivnega sistema pri samcih in samicah.

 

Počisti

Dorwest olje pšeničnih kalčkov v kapsulah

Dorwest olje pšeničnih kalčkov za pse in mačke v kapsulah vsebuje pomemben vitamin E, ki znatno prispeva k izboljšanju kože, dlake in ohranjanju plodnosti.

Ta naravni vir antioksidanta vitamina E lahko dajemo vse leto za odstranjevanje škodljivih prostih radikalov, ki nastanejo kot stranski produkt vsakodnevne presnove. Prosti radikali vplivajo na celice, zato je neprecenljivo zagotoviti obilno zalogo vitamina E za njihovo odstranjevanje in podporo.

Vitamin E je pomemben za zdravo delovanje kože, dlake in živčnega sistema. Pri samicah in samcih se pogosto uporablja za vzdrževanje plodnosti in zdravega reproduktivnega sistema.

Vitamin E za pse in mačke imenujemo tudi „vitamin plodnosti“

Eden najboljših načinov dajanja vitamina E samicam je dodajanje dnevnega odmerka Olja pšeničnih kalčkov v hrano. Imamo ga v obliki kapsul ali tekočine. Obe obliki vsebujeta visoko raven vitamina E v naravni obliki, ki se zlahka vnese v sistem.

Začnite dajati Olje pšeničnih kalčkov od prvega znaka gonjenja psice. Dan pred parjenjem in na dan parjenja pa podvojite količino, da dodatno okrepite sistem in tako povečate možnosti za uspešno parjenje. Ta dodatek bi bilo idealno dajati tako psom kot psičkam.

Navodila za uporabo: Ena kapsula na 10 kg telesne teže dnevno za vzdrževanje zdrave kože in dlake.

Če se uporablja kot podpora za plodnost, dajte samcu in samici polnih 7 dni pred parjenjem, pri čemer podvojite količino dan pred in na dejanski dan parjenja. Prehrano samice je treba še tri tedne po parjenju dopolnjevati z oljem pšeničnih kalčkov, v podporo plodu pa je pomembno dajanje v prvem trimesečju.

Izdelek lahko uporabljate v času brejosti in dojenja. Lahko se daje skupaj s katerim koli dodatkom.

Sestavine: olje pšeničnih kalčkov 278 mg, pridobljeno iz gensko nespremenjenih virov, želatina, glicerin.

Analitske sestavine: beljakovine 24.4%, olja in maščobe 66.5%, surove vlaknine < 0.1%, pepel 0.2%.

Pakiranje 100, 200 ali 500 kapsul.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hraniti na hladnem in suhem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Dorwest olje pšeničnih kalčkov Wheatgerm v kapsulah”
Počisti