(1 mnenje stranke)

Tablete proti stresu za psa in mačko Dorwest čeladnica in baldrijan

19.8064.80

Pomagajo naravno zmanjšati stres ali tesnobo vašega hišnega ljubljenčka, brez zaspanosti.

Ljubljenčkov ne omamijo  – pravzaprav se pogosto uporabljajo za razstavne in tekmovalne pse in mačke, ko morajo biti pozorni in osredotočeni, a mirni.

Počisti

Tablete proti stresu za psa in mačko Čeladnica in baldrijan od Dorwesta

Tablete proti stresu za psa in mačko na bazi čeladnice in baldrijana pomagajo naravno sprostiti vašega ljubljenčka. Zavedamo se, da je doživetje in obvladovanje tesnobe vašega ljubljenčka lahko stresno, vendar smo tu, da vam pomagamo na vsakem koraku. Aktivna zelišča naravno podpirajo pomirjujoče poti v živčnem sistemu, zmanjšujejo tesnobo brez imobilizacije mišic ali zaspanosti.

Ljubljenčkov ne omamijo  – pravzaprav se pogosto uporabljajo za razstavne in tekmovalne pse in mačke, ko morajo biti pozorni in osredotočeni, a mirni.

Dorwest čeladnica in baldrijan tablete pomagajo pri spopadanju s stresom, strahom in tesnobo, ne glede na vzrok, tako da se lahko vi in ​​vaš ljubljenček sprostite

Posebej izbrane sestavine v tabletah prosti stresu za psa in mačko pomagajo tudi pri premagovanju strahu in tesnobe pri vašem ljubljenčku:

 • Čeladnica  – pomaga pri podpiranju naravnih sprostitvenih poti v živčnem sistemu, ne da bi pri tem vplival na mišice.
 • Baldrijan – vsebuje številne dragocene spojine, vključno s tistimi, ki se vežejo na receptor GABA in zmanjšujejo tesnobo.
 • Omela – pomaga pri podpiranju naravnih pomirjujočih poti v živčnem sistemu in pomaga pri cirkulaciji.
 • Encijan – podpira druge naravne aktivne spojine in pomaga vzdrževati normalno delovanje jeter.

Za katere situacije so Dorwest čeladnica in baldrijan tablete dobre?

Dorwest čeladnica in baldrijan tablete pomagajo podpreti naravne pomirjevalne poti v živčnem sistemu, zaradi česar so uporabne v različnih zahtevnih situacijah:

 • Hrupne situacije (ognjemeti/nevihte)
 • Selitev
 • Ločitvena tesnoba
 • Potovanje
 • Običajna tesnoba
 • Psihološka kognitivna disfunkcija in s tem povezana zmeda/dezorientacija
 • Podpora pri usposabljanju
 • Lažna nosečnost – psica lahko postane zaskrbljena in nemirna
 • Hiperaktivni psi
 • Označevanje terena pri mačkah
 • Občutljivost kože pri živčnih psih
 • Stanja, ki se poslabšajo zaradi povečanega stanja tesnobe ali živčne razdražljivosti

Ko gre za pomoč ljubljenčku, da dolgoročno obvlada svojo tesnobo ali strah, ni hitrih rešitev. Pogosto je potrebno nežno in dosledno treniranje in usposabljanje, da bi se lažje odzvali na stresne situacije, kar traja nekaj časa. Ta postopek bo verjetno bolj učinkovit, ko bo vaš ljubljenček bolj sproščen in tu lahko pomagajo tablete proti stresu za psa in mačko Dorwest čeladnica in baldrijan.

Navodila za uporabo: 1 tableta na 5 kg telesne teže na dan.

Sestavine: izvleček korenine baldrijana 250 mg*; ekstrakt omele 150 mg*; ekstrakt encijana 48 mg*; čeladnica v prahu 30 mg; *Enakovredno izvlečkom.

Analitske sestavine: beljakovine 1.91%, maščobe 0.6%, surova vlakna 15.2%, pepel 28.8%.

Dorwest čeladnica in baldrijan tablete je treba dajati dnevno, pri čemer je priporočljivo, da priporočeno dnevno količino razdelite na dva dela, da jih dajte polovico zjutraj in polovico zvečer. Za najboljše rezultate svetujemo, da se jih uporabljate vsak dan najmanj tri tedne, idealno skupaj z nežnim in doslednim vedenjskim delom in treniranjem. Z zmanjšanjem anksioznosti na bolj obvladljive ravni povečajo verjetnost, da se bo vaš hišni ljubljenček bolj odzval na to treniranje.

Za “enkratne” stresne dogodke so Dorwest baldrijan kapljice odlična kratkotrajna in hitrejša možnost delovanja, po potrebi pa jih lahko uporabite tudi skupaj s Dorwest čeladnica in baldrijan tabletami.

Izdelek lahko kombinirate z ostalimi dodatki, vendar vedno priporočamo, da se posvetujete s svojim veterinarjem, če jemljete druge dodatke.

Izdelke NE uporabljate v času brejosti in dojenja.

Pakiranje 100, 200 ali 500 tablet.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hraniti na hladnem, suhem prostoru.

1 mnenje za Tablete proti stresu za psa in mačko Dorwest čeladnica in baldrijan

 1. adrijan24 (preverjena stranka)

  Naši Bulldogi so redni uporabniki tablet proti stresu od poplav( 08/23) ker takrat niso mogli iti ven 14dni. Njihov izhod je bil le atrij..takrat je bilo čutiti med njimi ogromno stresa, kreganja in celo ponekod do pretepa med samci. Od takrat jim dajem redno, Bulldogi so spet polni energije in kar je najbolje da niso omotični ali zaspani. Priporočam nakup! Se splača po 500tbl.

  • Nataša

   Adrijan hvala lepa za izčrpen komentar! Naj vam naš izdelek še naprej dobro služi 🙂

Podaj mnenje
Počisti