(2 mnenji strank)

More Muscle peleti (gama orizanol)

74.99209.99

Gama Orizanol za konje za podporo rasti mišičnine pri konjih.

More Muscle za konje je močan dodatek prehrani, ki pripomore k povečani kapaciteti muskulature konja.

Počisti

Gama Orizanol za konje močan izvleček riževih otrobov v More muscle

Gama Orizanol za konje, pridobljen iz oljev riževih otrobov, pomaga povečati mišično maso in čvrstost, tako da konj v enem mesecu zapolni zgornjo linijo hrbta (top line).

More Muscle je najboljše uporabiti med pripravami na sezono razstav ali tekem za pripravo žrebeta na prodajo ali za zagotavljanje vsakodnevne moči skakalnim, dirkalnim in paradnim konjem.

Za optimalno mišično zmogljivostjo ter za največjo možno moč.

More muscle za podporo rasti zdrave mišične mase in kondicije pri konjih

Konj potrebuje mišice za podporo in premikanje okostja ter tudi za zaščito sklepov, kit in vezi. Poleg tega bodo konji v treningu te mišice uporabljali za podporo jahaču in izvajanje potrebnih atletskih nalog.

Mišice so večinoma narejene iz gradnikov beljakovin, imenovanih aminokisline. So aminokisline, ki jih lahko konj sam proizvede, in so esencialne aminokisline, ki jih mora konj dobiti s svojo prehrano.

Obstaja 9 esencialnih aminokislin. Raziskave pa so pokazale, da sta vsaj dve, ki sta še posebej pomembni za razvoj mišic, in sicer lizin in levcin.

Toda za izgradnjo mišic ne gre samo za dodajanje prehrani bolj nespecifičnih prehranskih beljakovin, temveč za izpolnjevanje še parih zahtev:

 • za izgradnjo mišic je pomembna pravilna izvedba oz. trening. Konji brez dela ali v mirovanju ne morejo razviti mišic. Lahko pridobijo težo, če dobijo dodatno energijo in beljakovine – vendar ne bodo gradili mišic, razen če telovadijo in tiste mišice delajo.
 • Zato da se mišice med delom razvijejo, je pomembna prisotnost ustreznih zalog beljakovin, zlasti nekaterih ključnih gradnikov oz. aminokislin. Raziskave pa so pokazale, da sta lizin in levcin takšni oz. dve najpomembnejši aminokislini.
 • zelo pomembno je tudi, da konj prejme dovolj energije v svoji prehrani, da opravi potrebno vadbo in trening.
 • Namesto da bi se zanašali na en sam vir beljakovin, More Musle vsebuje mešanico visokokakovostnih beljakovinskih virov, ki zagotavljajo dodatne ravni ključnih aminokislin, vključno z lizinom in levcinom iz beljakovin sirotke, spiruline, lanenega semena in soje.

Poleg tega za podporo energijskim potrebam vsebuje riževe otrobe, ki vsebujejo veliko olja, da zagotovi dodatne kalorije brez škroba

Med delom, ki je potrebno za pospeševanje njihovega razvoja, mišice proizvajajo proste radikale, kar lahko povzroči oksidativne poškodbe, zato More Muscle zagotavlja tudi ključna antioksidativna mikrohranila vitamin E in selen ter antioksidante na rastlinski osnovi, kot sta ekstrakt grozdja in rožmarin.

Zdravi črevesni mikrobiom je bistvenega pomena za pravilno prebavo in izkoriščanje krme, da se zagotovi, da raven energije podpira potrebno delo za izgradnjo mišic. Peleti vsebujejo visoko raven probiotičnega kvasa, ki podpira delovanje črevesja.

Razlogov, zakaj konji potrebujejo podporo za razvoj mišic, je lahko veliko. Prepričajte se, da ste izključili klinična stanja, vključno z bolečino, tako da se pogovorite s svojim veterinarjem. Ko potrebujete dodatno podporo razvoju mišic, kot del režima hranjenja in treninga, priporočamo gama orizanol za konje More Muscle pelete.

Raziskave so pokazale, da mišice po vadbi porabijo aminokisline za obnovo in razvoj mišic, zato je pomembno, da takoj po vadbi omogočite More muscle pelete za optimalen učinek.

Prehranski dodatek za podporo rasti zdrave mišične mase in kondicije pri konjih kot del uravnotežene prehrane in vadbe vse kategorije

Navodila za hranjenje: za 500 kg konja; 100 g na dan (morda razdeljeno med krmo, pri čemer je treba vsaj eno porcijo dati takoj po vadbi). Ne presegajte 100 g na dan, razen če vam to ne svetuje strokovnjak. Priložena mera 50 g (približno).

Prehranski dodatki / kg: Vitamini: vitamin E (3a700) 10 000mg, elementi v sledovih: selen (3b801) 2.5 mg.  Aminokisline: lizin hidroklorid (3.2.3.), 26 000mg, DL metionin (3c301) 150 mg. Zootehnična: Saccharomyces cerevisiae MUCL 39885 (4b1710) 2.5 x 1011 cfu.

Senzorični dodatki: (ekstrakt grozdja in rožmarin) 5180mg.

Sestava: sojina lupina, koruza, riževi otrobi, mikronizirano laneno seme, moka iz soje (z visoko vsebnostjo beljakovin), spirulina, sirotkin prah, natrijev klorid.

Analitične sestavine: surove beljakovine 21.3%, surova olja in maščobe 9,4%, natrij 0.3%, metionin 0.5%, levcin 1,2%, surove vlaknine 14.1%, surovi pepel 6.7%, lizin 2.9%, metionin 0.5%.

Ključna hranila/sestavine na 100g porcije: lizin 2.6g, levcin 1.2g, vitamin E 1000mg, selen 0.25mg, probiotiki 2.5x1010cfu, izolat sirotkinih beljakovin 2.5g, spirulina 5.0g, ekstrakt suhega grozdja 90mg.

Neto količina, referenčna številka, serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Izključno za hranjenje živali (prepovedano hranjenje ovc). Hraniti v hladnem, suhem prostoru izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Izdelek zavrzite, v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija.

Drugi priporočljivi izdelki:

Ultimate Omega Oil – za vrhunske sijajne plašče in zdravje kože ter dodatne kalorije brez škroba

Glukozamin 12:10 Plus – za podporo sklepom in mišicam uspešnim konjem

Everyday Vitamins – za vzdrževanje splošnega zdravja in dobrega počutja

Equine America (UK) Ltd., UK. Proizvedeno v Angliji.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036  www.tetraktis.si

2 mnenji za More Muscle peleti (gama orizanol)

 1. Tereza (preverjena stranka)

  Opazna razlika že po mesecu uporabe. Res super izdelek 🙂

  • Nataša (preverjena stranka)

   Hvala Tereza, ker si delila svojo izkušnjo 🙂

 2. Uroš Predan (preverjena stranka)

  Kot trenerju mi je pomembno da imajo konji dovolj mišične mase. Da sem lahko to dosegel uporabljam MORE MUSCLE. Sploh pri mladih konjih ko se začnejo trenirat. Toplo priporočam vsem, ki želijo dobro svojim konjem in seveda veselje ob dobrih rezultatih na tekmovanjih.

Podaj mnenje
74.99209.99
Počisti