(7 mnenj strank)

Corta Vet za konje sirup

169.99

Corta vet za konje je formula za uporabo v veterinarski medicini in je 2x bolj koncentrirana od Cortaflex-a.

Predstavlja njegovo nadgradnjo, z ojačano vsebnostjo vseh poglavitnih komponent za podporo sklepom in obnovo sklepne tekočine.

Na zalogi (se lahko naroči)

Corta-Vet za konje -booster, ki je izredno učinkovit in hitro delujoč pri težavah s sklepi

Corta vet za konje priporočamo za sklepe pri postoperativnem okrevanju ter kroničnih primerih še zlasti pri starejših konjih.

Corta Vet dobite izvedbi Super Strength (močnejša koncentracija aktivnih sestavin) ter v obliki sirupa.

Po začetnem tretmanu s CortaVet-om lahko nadaljujemo z vzdrževanjem stanja s Cortaflex Ha Super Fenn-om

CORTA VET HA za konje Super Strength sirup 1ltr (močnejša koncentracija)

Prehranski dodatek za podporo sklepom in obnovo sklepne tekočine, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite; pri trdem delu 30 ml na dan. Za vzdrževanje; 15 ml na dan. Največ 30 ml na dan.

Konje hranite v sorazmerju z njihovo telesno težo; manj hranite manjše konje in ponije, več večje pasme konj.

Sestava: metilsulfonilmetan (MSM) (8,3%), kolagen 5,5%, kvas (njihovi deli), sorbitol, hialuronska kislina 0,5%.

Analitična sestava: vlaga 80%, surove beljakovine 8%, surove vlaknine <0,1%, surove maščobe in olje <0,3%, surovi pepel 2,5% in natrij <1% .

Dodatki: nutritivni dodatki: elementi v sledovih: 3b506 mangan (manganov kelat aminokislinski hidrat) 1700 mg, 3b413 baker (Cooper (II) kelat glicin hidrat (tekočina)) 800 mg. vitamini: 3a300 Vitamin C vitamin 1667 mg, 3a831 vitamin B6 400mg. Senzorični dodatki: 2b620 glutaminska kislina 11000mg, 2b17170034 glicin 7000mg, 2b ekstrakt bosvelije 4000 mg. tehnološki dodatki: E551 Diatomejska zemlja 3000 mg (vir silicija).

Ne hranite ovac ali prežvekovalcev. Samo za živali. Možnost posedlin, pred uporabo dobro pretresite. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred zmrzovanjem kot tudi pred direktnim soncem.

Proizvedeno v Franciji, Equine America EU SA Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036. www.tetraktis.si

7 mnenji za Corta Vet za konje sirup

 1. tankawakan (preverjena stranka)

  Pri 27-letni kobili z artritisom ni bilo bistvenih sprememb po mesecu uporabe. Kobila redko šepa, vendar teže hodi, ima skrajšan korak, manj je okretna, težko drži noge, sploh zadnje. V naštetem nisem opazila sprememb po uporabi izdelka.

 2. Nena Rajšek- Konjeništvo Equiland (preverjena stranka)

  Cortaflex oz. močnejši Cortavet je odličen tako za preventivo uporabo pri konjih z večjo obremenitvijo (parkuraši) kot pri tistih, ki imajo slabšo zmogljivost v sklepih.

 3. Anja Jakelj, KK PR KRAL (preverjena stranka)

  CORTA-VET je odlična podpora našim šolskim konjem, kateri dnevno obremenjujejo sklepe (ena kobila ima artritis, ob začetku redne uporabe ne šepa več). Več izdelkov Equine America redno uporabljam dnevno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

 4. Karin Kranjc (preverjena stranka)

  Redno uporabljam Corta vet, ki je absolutno moj favorit- je odlična podpora za sklepe sploh pri mojem 13 letnem Blisku, ki ima za sabo že preko 1400 tekmovalnih kilometrov. Izdelek je v kratkem času uporabe pokazal veliko spremembo:-) Blisk je imel po težki sezoni pomanjkanje sklepne tekočine v kopitnem sklepu. Po 6 mesečnem počitku in dodajanju Corta veta se je Blisk vrnil na tekmovanja še boljši kot prej.

 5. Jože S. (preverjena stranka)

  Rezultati zelo hitro vidni, absolutno priporočam za artritične konje. Hvala za hitro dostavo.

 6. Živa Prunk Racehorse Trainer (preverjena stranka)

  Moji favoriti med izdelki so CortaVet, Super so Kalm paste, Like Ice, Tye-gard, Uls gard in Progest. Zakaj? Preprosto- ker Equine America izdelki delujejo! Pri vseh težavah, s katerimi sem se srečala, sem jih seveda rešila z Equine America proizvodi.

 7. Vanja V. (preverjena stranka)

  Prašek za konje Cortavet za sklepe je daleč najbolj poceni in najbolj učinkovita stvar za težave s sklepi (šepanje…) Dokler tole nisem odkril sem kar veliko denarja stran zmetal. Kobila zdaj dela kot podmazana.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)