Balzam za grivo in rep SILKY TAIL UN-TANGLER

26.99

Naša nova izboljšana formula je nemasten balzam, ki odstranjuje vozle in pusti svileno dlako, 100% naravno.

Silky Tail Untangler vsebuje hidrolizirano svilo in kokosovo olje za zdrav, lep videz dlake.

Na voljo v 750 ml pakiranju.

Na zalogi

Balzam za grivo in rep SILKY TAIL UN-TANGLER je nemasten balzam, ki odvozla vozle in pušča svilnat sijaj 🙂

Balzam za grivo in rep Silky Tail Untangler ne vsebuje silicija, in ne bo pustil lase krhke. Vsebuje naravno svilo.

SILKY TAIL UN-TANGLER je inovativen izdelek, zasnovan z mislijo na nego in zaščito repa in grive vaših konjev. Ta premišljeno sestavljen odstranjevalec vozlov od Equine America ponuja takojšnjo rešitev za urejanje grive in repa, zagotavljajoč, da so ti svilnato gladki, brez vozlov in enostavni za česanje.

Formuliran z naravnimi sestavinami, SILKY TAIL UN-TANGLER ne samo da učinkovito odpravlja zapletene dlake, temveč tudi nahrani kožuh, mu daje zdrav sijaj in olajša nadaljnjo nego.

Uporaba tega izdelka pusti dlako mehko in sijočo, z občutno manj loma med rednim česanjem.

Balzam za grivo in rep Silky Tail Untangler je idealen za lastnike konj, ki iščejo hitro in učinkovito rešitev za vzdrževanje lepote in zdravja repov in griv svojih konjev. Jje izredno enostaven za uporabo in je primeren za redno uporabo, s čimer se zmanjša potreba po pogostem in napornem detangliranju.

Ne glede na to, ali pripravljate konja za tekmovanje ali preprosto želite, da izgleda najbolje, bo ta izdelek zagotovo postal nepogrešljiv del vaše rutine nege.

Navodila za uporabo: Pretresi pred uporabo. Izdatno posprejajte čisto grivo in rep, pustite eno minuto da deluje in temeljito skrtačite.

Za ohranjanje lepe, sijajne grive in repa uporabite SILKY TAIL UN-TANGLER balzam za grivo in rep kot del dnevne rutine. Primeren za vsak dan in za tekmovanja.

Sestava: naravna svila (hidrolizirana svila), kokosovo olje.

Izključno za živali. Hraniti izven dosega otrok. Preprečite stik z očmi.  Pretresite pred uporabo. Izdelek zaščitite pred zmrzovanjem.

Pri prvi uporabi predhodno testirajte izdelek na manjšem delu.  Ne zaužijte – če ga zaužijejo ljudje / živali, dajte veliko vode, ne  spodbujajte bruhanja in takoj pokličite zdravnika/veterinarja.

Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Balzam za grivo in rep SILKY TAIL UN-TANGLER”

Na zalogi