So Kalm® tekmovalna pasta za konje 30 ml

21.99

So Kalm® pasta vsebuje magnezij in triptofan.

Triptofan je poznana esencialna aminokislina, ki je povezana s proizvodnjo serotonina, ki pomaga konju, da se osredotoči oz. izboljša koncentracijo.

Na zalogi

Tekmovalna pasta za konje So Kalm na bazi magnezija in L-triptofana

So Kalm Pasta je dodatek za konje, ki so nagnjeni k stresu ob dogodkih tekmovanja. Naša formula premium razreda poravnava pokončne ali obremenjene konje ter osredotoča njihovo zmogljivost in koncentracijo. Vsebuje vrhunski razred magnezija z L-triptofanom, esencialno aminokislino, povezano s proizvodnjo serotonina, za pomiritev in osredotočanje konja.

So Kalm pasta ponuja tri ključna mikrohranila, ki konju pomagajo ohraniti mirnost in se osredotočiti na svoje delo.

  • Magnezij – opravlja pomembne naloge v telesu, vključno pri delovanju mišic, in je ključni faktor encimov, ki so pomembni pri prenosu živčnih impulzov. Pomanjkanje magnezija v prehrani lahko povzroči živčno in mišično razdražljivost.
  • Kalcij – v telesu tesno sodeluje z magnezijem in ima enako pomembno vlogo pri vzdrževanju pravilnega delovanja mišic in živcev.
  • Vitamin B1 (tiamin) – ima ključno vlogo pri prenosu živčnih impulzov, pa tudi pri proizvodnji energije.

Vsebuje tudi še triptofan, ključno aminokislino, ki se pretvori v konjskih jetrih in proizvaja pomemben vitamin B, niacin.

Dopolnilna krma za konje, ki podpira koncentracijo in osredotočenost kot del uravnotežene prehrane.

Aplicirajte 10 ml najmanj 2 uri pred dogodkom (preden začne delovati adrenalin, pa boljše je aplicirati nekaj več kot ne dovolj). Največ 30ml na dan, razdeljeno na 3 obroke.

Navodila: za 500kg konja; 10 ml na dan, direktno v gobec, na zadnji del jezika.

Dodatki (na liter): tehnološki dodatki: kalcijev laktat (E327) 10000 mg, nutritivni dodatki: vitamini: vitamin B1 (3a820) 3500mg, aminokisline: L-triptofan (3c440) 50g, senzorični dodatki: 2b ekstrakt kamilice 15g, dovoljena aroma.

Sestava: voda, magnezijev sulfat, kalcijev karbonat.

Analitske sestavine: surove beljakovine <1,0%, surovo olje in maščobe <1%, magnezij 0,8%, kalcij 1%, surove vlaknine <1,0%, surovi pepel 10,5%, natrij <1%, vlaga 80,08%.

Tekmovalna pasta za konje, 1x brizgalka 30ml (za 3 doziranja).

Hraniti v hladnem in suhem, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK.

Na voljo tudi v obliki praška 1kg Super So kalm prašek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “So Kalm® tekmovalna pasta za konje 30 ml”

Na zalogi