Dolgotrajna driska pri mački ali psu? Tukaj je Dorwest Drevesno lubje

21.5036.50

Zeliščni dodatek, ki pomaga živalim z občutljivo prebavo tako da upočasni prehod hrane, kar poveča absorpcijo hranil, učvrsti blato in olajša nelagodje.

Enostavno prebavljiv, nežen do ljubljenčka.

Počisti

Dolgotrajna driska pri mački ali psu? Tukaj je Dorwest Drevesno lubje

Dolgotrajna driska pri mački ali psu ali pa razburjen trebuh, slaba prebava so pogoste pritožbe, kar je lahko zelo neprijetno za vas in vašega ljubljenčka, sploh če so nespecifične in se ponavljajo. Prašek Dorwest Drevesno lubje je naraven dodatek prehrani in deluje pomirjevalno na prebavni trakt.

Sestavine v tem dodatku delujejo na upočasnitev prehod hrane, povečajo absorpcijo hranil, učvrstijo blato in lajšajo nelagodje.

Dorwest drevesno lubje prašek je sestavljen iz 3 sestavin: 50% drobno zdrobljenega lubja rdečega bresta, 40% korenina navadnega sleza in 10% lubja belega topola. Proizvajalec ne uporablja popolnoma nobenih polnil in kakovost teh treh sestavin ustreza evropskim standardom zeliščne farmakopeje. Vse sestavine pridobivamo iz njihovega domačega domovanja.

  • lubje rdečega bresta – vsebuje sluz, lepljivo snov, ki pomaga vzdrževati dobro pravilnost črevesja in konsistenco blata
  • korenina navadnega sleza – še ena močno sluzasto zelišče, ki obloži črevesje, pomirja in pomaga pri prehajanju v črevesju
  • lubje belega topola – zaradi svojih pomirjujočih lastnosti pomaga ohranjati udobje v trebuhu

Ta fini puhast prašek naredi nekaj čarobnega, ko se pomeša z vodo in postane skoraj čist, in sicer:

  • prevleče in pomirja želodec in prebavni trakt (blažilno delovanje),
  • pomaga podpirati absorpcijo hranil,
  • utrjuje blato in lajša nelagodje.

Enostavno prebavljiv, nežen učinek prahu iz drevesnih lupin pomeni, da je primeren za uporabo pri mladičih za pomoč pri odstavitvi, med okrevanjem po bolezni in skupaj z zdravili pri živalih s stanji, kot je kronično vnetje trebušne slinavke

Uporaba izdelka je primerna ne glede na to, ali je prebavna težava enkratna (pogosto zaradi česa, česar ne bi smeli jesti!), ali če se občasno ali dolgoročno spopada z nespecifičnimi prebavnimi težavami.

Izdelek imejte pripravljen za uporabo, kadar je to potrebno, ali redno dodajajte, da bo vse pod nadzorom.

Navodila za uporabo:

  • 1 čajna žlička na 10 kg telesne mase dnevno dodamo dnevni krmi ali zmešamo s tekočino.

Po potrebi se lahko v hujših primerih poveča. V kroničnih primerih se lahko daje neomejeno.

Ta dodatek je še posebej idealen za dajanje z naravnim jogurtom za ohranjanje dobre črevesne flore, lahko za izboljšanje okusa dodamo malo medu.

Sestavine: 50% drobno zdrobljenega lubja rdečega bresta, 40% korenina navadnega sleza in 10% lubja belega topola.

Analitične sestavine: beljakovine 3.57%, surova vlakna 28.3%, pepel 12.6%, olja in maščobe 1.3%, natrij 19.9 ppm, kalij 14.40 ppm.

Lahko ga kombinirate z ostalimi dodatki. Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja.

Posebna opozorila: Zaradi širokega spektra črevesnih motenj, od katerih so nekatere lahko resne, je priporočljivo, da se pred uporabo tega izdelka posvetujete z veterinarjem ali če se stanje ne izboljša.

Pakiranje 100 ali 200 gramov.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Shranjujte na hladnem in suhem mestu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Dolgotrajna driska pri mački ali psu? Tukaj je Dorwest Drevesno lubje”
Počisti