Tablete za sklepe za pse in mačke Dorwest JointWell

29.9989.99

Glukozamin in hondroitin za pse in mačke vseh starosti, vključno z mladiči, starejšimi od 8 tednov, namenjen splošni podpori.

 • Tudi za aktivne pse, ki potrebujejo malo podpore in
 • za pasme, ki so nagnjene k boleznim sklepov, priporočamo jemanje že v “otroških” letih
Počisti

Tablete za sklepe za pse in mačke Dorwest JointWell

Tablete za sklepe za pse in mačke Dorwest so edinstvena mešanica naravnih aktivnih spojin za ohranjanje dolgoročnega zdravja sklepov pri vseh psih in mačkah.

Pomagajo pri ohranjanju dolgoročnega zdravja sklepov, spodbujajo zdravo sklepno okolje in podpirajo prožnost za svobodno in udobno gibanje.

 • Glukozamin: Ta aminosladkor, ki se naravno proizvaja v telesu, blaži sklepe, da ohranja udobje in mobilnost.
 • Hondroitin: kot eden bistvenih gradnikov sklepnega hrustanca zagotavlja elastičnost hrustanca, kar je bistvenega pomena za absorpcijo udarcev sklepov. Dodatek pomaga ohranjati hrustanec hidriran in prožen ter ohranja funkcijo in moč sklepov.
 • Vitamin C: Pomaga ohranjati zdravje kolagena – ključne sestavine podpornih struktur sklepov
 • Cink: Pomemben za ohranjanje zdravja hrustanca, še posebej, ko je v nevarnosti, da se poškoduje.
 • Hialuronska kislina: Naravna snov v obliki gela, hialuronska kislina je pomembna sestavina sklepne tekočine, ki maže sklep in spodbuja gibljivost

Ali moj pes potrebuje dodatek za sklepe?

Odgovor je verjetno “da”, saj nikoli ni prezgodaj začeti skrbeti za zdravje sklepov vašega psa. Številne zdravstvene težave s sklepi se začnejo, preden vaš pes pokaže znake.

Pri vseh psih, ne glede na starost ali pasmo, se bodo v njihovem življenju obrabljali sklepi. To lahko v prihodnosti privede do težav, ki povzročajo bolečino in okorelost. Nekateri psi so tudi bolj nagnjeni k težavam s sklepi zaradi razvojnih nepravilnosti ali predhodnih poškodb. Zaščita sklepov zdaj je najboljši način za njihovo delovanje dolgo v prihodnost in točno to je tisto, za kar so tablete za sklepe za pse in mačke Dorwest namenjene.

Navodila za uporabo:

 • mali psi in mačke <10 kg 1 tableta na dan
 • srednji psi 10 – 25 kg 2 tableti na dan
 • veliki psi> 25 kg 3 tablete
 • psi 45 kg+: 4 tablete na dan

Priporočamo, da prvi mesec dajete dvojno količino.

Izdelek lahko uporabljate v času brejosti in dojenja. Primerno nad 8 tednov starosti.

Sestavine: glukozamin HCl (rakova lupina) 250 mg, hondroitin sulfat (morski) 100 mg, vitamin C, cink, hialuronska kislina

Analitske sestavine: beljakovine 29,3%, maščobe 0,3%, surove vlaknine 9,2%, pepel 7,5%.

Pakiranje 100, 200 ali 500 tablet.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Zakaj izbrati Dorwest JointWell tablete za sklepe za pse in mačke?

 • Nova formulacija: edinstvena mešanica naravnih aktivnih spojin za ohranjanje dolgoročnega zdravja sklepov pri vseh psih in mačkah.
 • Etične in trajnostne sestavine: Pri Dorwestu uporabljajo samo najkakovostnejše sestavine, ki so vedno iz trajnostnih virov in pridelane etično.
 • Formulirano z veterinarji: Za največjo učinkovitost in kakovost.
 • Enostaven za dajanje: Za največji učinek in kakovost. Z majhnimi tabletami je JointWell® enostavno dati tudi najbolj izbirčnemu psu.
 • Proizvedeno po najvišjih standardih: vsi Dorwest izdelki so proizvedeni po standardih GMP (dobra proizvodna praksa) (standardi, ki se uporabljajo za proizvodnjo zdravil). Izvajajo obsežna testiranja, od surove sestavine, skozi proizvodni proces do končnega izdelka, da zagotovijo kakovost in doslednost.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hraniti na suhem, hladnem mestu.

V kolikor iščete “močnejšo” koncentracijo aktivnih sestavin glukozamina in hondroitina za svojega štirinožca, ki se sooča s resnejšimi težavami s sklepi, priporočamo Movewellia tablete od Dorwesta ali Cortaflex v obliki praška.

V ponudbi imamo tudi naraven in varen Inflamex sirup za lajšanje bolečin pri psih, brez stranskih učinkov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Tablete za sklepe za pse in mačke Dorwest JointWell”
Počisti