Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

EDIT 15.05.2020

Cortaflex oz. Cortavet široka ponudba izdelkov ni več v ponudbi.  Zato ker jih je proizvajalec umaknil iz proizvodnega programa. Kar vam lahko ponudimo in vsekakor priporočamo kot dodatek za sklepe je NOVI Cortaflex prašek.


Cortaflex je najboljši glukozamin za pse, izredno učinkovit in kaže odlične rezultate ravno zaradi posebne formulacije. Rezultati so dokazani tudi s klinično študijo. Namreč skrivnost formule je v  manjših izolatih hondroitina in glukozamina, to pa so glutamin, prolin, glicin, glukuronska kislina, glutaminska kislina. Znano je, da manjše molekule lažje prodirajo na mesto obolenja. Formula pa je dodatno obogatena še s hialuronsko kislino in organsko obliko žvepla MSM.

Glukozamin za pse dobite lahko v številnih izdelkih. Zato da lahko primerjate različne preparate med seboj, jih največkrat primerjamo po vsebnosti glukozamina. Takšna primerjava je na mestu, kadar gre za čisto obliko oz. velike molekule glukozamina, ki so glavne sestavine izdelka. Nikakor pa ni na mestu primerjava Cortaflex-a z drugimi preparati ravno iz razloga, ker pri Cortaflex-u gre za majhne molekule (izolate), kajti govorimo o drugačni formulaciji in s tem tudi drugačnem delovanju.

Cortaflex za pse je na voljo v obliki praška (90g).  

Cortaflex ali Cortavet

(8)

Inflamex sirup -naravni analgetik za pse

Original price was: €41.99.Current price is: €35.77.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 46.99.

Call Now Button