Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Sprej za rane za živali DermaGel je št.1 zeliščni gel za rane na tržišču!

Sprej za rane za živali Dermagel je dobil takšno prestižno titulo, kjer ga je ocenjevalo 219.423 strokovnjakov in uporabnikov (več o tem).

 

Prepričal nas je tudi v Sloveniji. Beležimo veliko pozitivnih povratnih informacij naših zadovoljnih strank. Zdaj pa zakaj je Dermagel tako enkraten!

Sprej za rane za živali Dermagel je odličen izotonični hidrogel, ki pospešuje celjenje ran pri konjih, psih, mačkah, pticah, plazilcih, kozah, govedu kot tudi ostali živini, in eksotičnih vrstah.

Dermagel je tudi netoksičen zeliščni gel in zagotavlja: bakteriostatične lastnosti.

Narejen je tako da pomirja, vlaži in blaži rano, zelo učinkovito pospešuje čas zdravljenja, ima repelentno delovanje in odlično odganja insekte, ker pa ustvarja zaščitni sloj tudi ni potrebno povijanje. Zaščita rane je maksimalna in zato rečemo da celjenje ran poteka intenzivno.

Kože ne izsušuje (kljub majhni vsebnosti alkohola) temveč vlaži povrhnjico in neguje kožo ter jo ohranja gladko. Omogoča enostavno čiščenje in odstranjevanja nekrotičnega tkiva.

Dlaka bo na prizadetem mestu naravno izrastla.

Sprej za rane za živali Dermagel se odlično obnese ne samo pri negi ran temveč tudi pri preležaninah, oteklinah, zmečkaninah, ognojkih, pikih žuželk in ugrizov, zato upravičeno lahko trdimo, da je obvezen dodatek vsakega kompleta prve pomoči. Primeren pa je tudi za nego zahtevnih kirurških ran.

Kakovost Veterinus DERMAGEL-a je zasnovana na osnovi edinstvenih spojin izjemno kakovostnih botaničnih ekstraktov. Unikatne rastlinske tinkture oz. ekstrakti, ki vsebujejo aktivne sestavine variabilne glede na čas žetve, vremenske razmere, kakovost zemlje…

Sestava: vrtni ognjič, ekstrakti žajblja, timijana, majarona in sivke, hidrogenirano ricinovo olje, soda bikarbona, glicerin, alkohol in dr.

Lastnosti Dermagel hidrogel-a:

  • izotoničen – slana baza – ph nevtralen,
  • učinek zaščitnega filma čez rano (ni potrebno povijanje rane),
  • sinergistični učinek na epitelne celice,
  • zmanjša obseg poškodovane kože,
  • ne mutagen,
  • brez prepovedanih učinkovin,
  • varen za uporabo: v času brejosti, če žival gel poliže itd.
 

Kakšna so navodila glede uporabe. Sprej za rane za živali Dermagel je namenjen uporabi v veterini. Večkrat dnevno je potrebno očistiti tretirano področje s toplo vodo ali fiziološko raztopino in potem se nanese debela plast Derma Gel-a. Da bi preprečili širjenje poškodbe na okoliške dele kože, se prav tako namaže z Derma Gel-om. Če je potrebno, rano namazano z Derma Gel-om lahko tudi pokrijemo. Sicer pa po 24-ih urah pustimo poškodovano mesto nepokrito, da Derma Gel ustvari zaščitno bariero in ohranja mesto poškodbe vlažno.

Potrebno pa je, da se izogibate uporabe izdelka na kožnih spremembah kot so npr. bradavice ali glivične okužbe.

Izogibajte se neposrednemu kontaktu dozatorja Derma Gel-a in okuženega mesta, da preprečite možnost okužbe izdelka.

Pakiranje je v tubi 100ml ali v spreju 50 ml.

Call Now Button