Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Kot ste najbrž že opazili, se tudi naši hišni ljubljenčki veselijo pomladi. Sprehodi so daljši, prav tako dnevi, temperature pa prijetnejše za brezskrbno pohajkovanje. Vseeno pa je lahko pomlad za naše kužke tudi škodljiva. Preverite, kaj morate za svojega psa storiti še pred pomladjo.

1. Zaščitite psa pred glistami in drugimi zajedavci: prehranska dopolnila za psa!

Toplejše vreme žal s sabo prinaša tudi škodljive mikroorganizme. Svojega kužka po sprehodih redno pregledujmo, da ne stakne kakšnega klopa. redno pa ga tudi opazujmo zaradi prisotnosti glist. Kot preventivno sredstvo proti glistam in drugim notranjim zajedavcem uporabimo Verm-X: naravni zeliščni recept za učinkovito zdravljenje. Slednji pomaga ohranjati kužkovo črevesno higieno, obenem pa je do črevesja nežen.

2. Zaščitite pasje
sklepe!

Vaš psiček se je najverjetneje pozimi gibal manj kot ponavadi, zato so njegovi sklepi toliko bolj na udaru. Da se ne zgodi kakšna neljuba poškodba, preventivno uporabljajmo naravno prehransko dopolnilo iz glukozamina Cortaflex, ki je na voljo kot kapsula ali kot sirup. Ker deluje protivnetno in protibolečinsko (čeprav so vse sestavine popolnoma naravne), bo psičku močna opora, če že čuti bolečine.

3. Pazite se poškodbe psa

V tem času kužke velikokrat vzamemo s sabo na vrt. Pazimo, da vrtno orodje vedno odlagamo na takšno mesto, da se pes na njem ne bo poškodoval, pesticide pa tja, kjer jih pes ne more doseči. Tudi določene rastline so lahko nevarne, saj so lahko strupene. Če vaš psiček rad izkopava čebulice tulipanov, mu to na vsak način preprečite! Nesreče se vendarle dogajajo. V primeru, da se pes poškoduje ali popraska, uporabite Dermagel. To je izotoničen, popolnoma netoksičen zeliščni hidrogel, ki pospešuje celjenje ran. Deluje pomirjevalno, omogoča intenzivno celjenje, kožo zaščiti, ustvari zaščitni sloj, da povijanje ni potrebno, obenem pa spodbuja naravno rast dlake na prizadetem mestu.

4. Pa alergija psa?

Pelodi in cvetni prah povzročajo tudi številne alergije. Če se vaš pes veliko praska, ima mogoče alergijo, zaradi praskanja pa poškodbe kože, ki lahko vodijo v infekcijo. Posezite po Itch Eeze v obliki kapsul. Vsebujejo 100 % čisto mešanico zelišč, ki pomagajo proti srbeči koži in izpadanju dlak, pripomorejo pa še k ohranjanju čistih ušes.

Call Now Button