TRM Kurasyn 360X (kurkuma+hialuronska kislina) za konje

91.99

Izdelek vsebuje visoko biološko dostopen kurkumin v kombinaciji s hialuronsko kislino, kar postavlja nove standarde v prehrani konj.

Nudi podporo konjem pred in po stresnih situacijah, vključno z intenzivnimi treningi in tekmovanji. Pomaga pri vzdrževanju zdravja sklepov in okrevanju po poškodbah.

Čas dobave 1-3 tedne.

TRM KURASYN 360X za konje =kurkumin+ hialuronska kislina

TRM KURASYN 360X ni zgolj dodatek prehrani, temveč ključna komponenta za vzdrževanje zdravja in vitalnosti vašega tekmovalnega konja. Izdelek, razvit s strani vodilnih strokovnjakov podjetja TRM, vsebuje visoko biološko dostopen kurkumin v kombinaciji s hialuronsko kislino, ki postavlja nove standarde v prehrani konj. Obogaten je z naravno prisotnimi oligosaharidi, ki izboljšajo njegovo učinkovitost in pospešijo absorpcijo. Pomaga pri vzdrževanju zdravja sklepov in okrevanju po poškodbah.

Sestava izdelka na 50 ml:

  • Natrijev hijaluronat (hialuronska kislina): 155 mg, zagotavlja podporo zdravju sklepov,
  • Curcuma longa L.: 1500 mg, za hitro in učinkovito absorpcijo.

Analitična sestava: 0.1% surove beljakovine, 0.5% surove maščobe, 0.4% surove vlaknine, 0.3% surovi pepel, 64.9% vlage in 0.0537% natrija.

Sestavine: 155 mg natrijevega hijaluronata (hialuronska kislina 150 mg / 50 ml), sorbitol, glicerin.

Dodatek: kurkuma 1500 mg na 50 ml.

Navodila za pravilno uporabo:

  • Dnevni odmerek za vzdrževanje: 25 ml dodajte k običajni hrani.
  • Med intenzivnimi treningi in okrevanjem: Povečajte odmerek na 50 ml na dan.

Posebno pozornost priporočamo pri hranjenju konj z belimi gobci zaradi možnosti obarvanja v rumeno (kurkuma) – priporoča se direktno hranjenje v usta z brizgo.

Natrijev hialuronat je sol hialuronske kisline in ima manjšo molekularno maso, kar omogoča lažjo absorpcijo in učinkovitejše prodiranje v tkiva. Zaradi svoje sposobnosti, da privlači in zadržuje vlago, je natrijev hijaluronat izjemno učinkovit pri vzdrževanju hidracije in mazanja sklepov. To ga dela idealno sestavino za izdelke, namenjene podpori zdravju sklepov in splošni mobilnosti konj.

Hialuronska kislina lahko ima različne molekularne mase in, čeprav prav tako podpira hidratacijo in zdravje sklepov, večje molekule so lahko manj učinkovite pri prodiranju tkiv v primerjavi z natrijevim hialuronatom. Zato se natrijev hialuronat pogosto uporablja v formulacijah, kjer je cilj maksimizirati absorpcijo in biološko dostopnost.

TRM KURASYN 360X  je v skladu z vsemi regulativnimi zahtevami in ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc, kar zagotavlja, da je varna in zanesljiva izbira za vašega tekmovalnega konja.

Odkrijte, kako lahko KURASYN 360X izboljša zmogljivosti in dobrobit vašega konja. Vlagajte v njihovo prihodnost z KURASYN 360X – ker vaš konj zasluži le najboljše.

TRM – vodilni evropski proizvajalec izdelkov za zdravstveno varstvo konj

Thoroughbred Remedies Manufacturing (TRM), s sedežem v Newbridgeu, na Irskem, znanem kot ‘Prestolnica konj’. Ustanovljen leta 1989, je prerasel v vodilnega evropskega proizvajalca in distributerja prehranskih dodatkov in izdelkov za zdravstveno varstvo konj.

Kot pionir v industriji zaseda TRM prestižno mesto z inovativnimi rešitvami za prehransko podporo in zdravje konj. Na več kot 25.000 m² modernih proizvodnih zmogljivosti, ki so med največjimi v Evropi, posvečenih izključno prehranskim dodatkom za konje.

Podjetje je zavezano razvoju visokokakovostnih izdelkov, ki spodbujajo optimalno zdravje in uspešnost konj v vseh športnih disciplinah in na vseh tekmovalnih ravneh. V njihovi široki paleti izdelkov najdemo, med drugim, sirup TRM Kurasyn kot tudi mnoge druge dodatke, ki podpirajo ključne vidike zdravja konj, s čimer poudarjajo svojo predanost inovacijam in kakovosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “TRM Kurasyn 360X (kurkuma+hialuronska kislina) za konje”

Čas dobave 1-3 tedne.