WINKY WASH SHEATH CLEANER, milo za genitalije konja

20.99

Nežno čistilo/milo z izvlečki kokosa za čiščenje genitalije kobil, žrebcev in kastratov.

100% naravno, brez parabenov, brez sulfatov in živalim prijazen izdelek!

Milo za genitalije konja Winky Wash sheath cleaner

Milo za genitalije konja z dodatkom kokosa je narejen iz 100% naravnih sestavin.

  • brez parabenov
  • brez sulfatov
  • živalim prijazen izdelek.

Navodila: zaradi higiene uporabite rokavice za enkratno uporabo. V roko stisnite izdatno količino izdelka in nežno nanesite v predel, ki ga je treba očistiti. Ročno odstranite morebitne delce in nato pustite milo nekaj minut, da deluje, da se koža zmehča in razrahlja umazanijo.

POMEMBNO: Najprej območje nanosa zelo temeljito sperite s toplo vodo in nato izplaknite. Pri kobilah in žrebcih namenjenih razplojevanju operite predel vagine oz. penis, pred in po pripustu. Primerno za uporabo pri kobilah v laktaciji.

Sestava: lanolin EP, mineralno olje, kokosovo čistilo.

Samo za živali. Hranite izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred zamrzovanjem. Ne zaužitje. Če ga zaužijejo ljudje/živali, dajte veliko vode, ne spodbujajte bruhanja in takoj pokličite zdravnika/veterinarja.

Pred uporabo najprej izdelek testirajte.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., www.tetraktis.si T: 041 817 036.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “WINKY WASH SHEATH CLEANER, milo za genitalije konja”