Dorwest Keeper’s Mix Sensitive- vitamini za psa in mačko

23.20

Formuliran s edinstveno mešanico sedmih zelišč za podporo vsestranskemu zdravju za okrepitev prehrane vašega občutljivega ljubljenčka.
Še bolj nežna in blažja različica naše najbolje prodajane originalne mešanice Keeper’s Mix – razvita za enake koristi za celotno telo in idealna za mlade pse in mačke kot tudi tiste z občutljivostjo na hrano.

Pakiranje 250g.

Na zalogi (se lahko naroči)

Dorwest Keeper’s Mix Sensitive- vitamini za psa in mačko

Dorwest Keeper’s Mix Sensitive je mešanica sedmih zelišč, popolnoma uravnotežena, zagotavlja naravne antioksidante (za nevtralizacijo prostih radikalov), vitamine, minerale, klorofil, vlaknine in kompleksne bioaktivne spojine, hkrati pa je še posebej nežna do črevesja in drugih organov.

Keeper’s Mix Sensitive naravno spodbuja vsestransko zdravje, saj podpira vitalne organe ter spodbuja gosto in zdravo dlako.

Katerim psom in mačkam ponuditi Keeper’s Mix Sensitive?

Keeper’s Mix Sensitive je idealen za vsestransko okrepitev mladičkov, mladih mačk in psov kot tudi za kužke z občutljivostjo kot so nagnjenost k črevesnim motnjam ali občutljiv okus.

Za delovne pse, ki opravljajo visoko raven dela, ali pse, ki so fizično obremenjeni, je Keeper’s Mix sensitive idealno dopolnilo, ki zagotavlja dodatno prehransko podporo, hkrati pa je zelo nežno do črevesja in drugih telesnih organov.

Za hišne ljubljenčke na suhi prehrani sta priljubljeni obe mešanici Keeper`s Mix, ki vsebujeta 100-odstotno rastlinske sestavine in nič umetnega – le čisto naravno dobroto.

Katera koristna zelišča so v mešanici Keeper’s Mix?

Vsako zelišče v mešanici Keeper’s Mix Sensitive je skrbno izbrano zaradi svojih aktivnih spojin, ki naravno podpirajo zdravje vašega hišnega ljubljenčka in pomagajo ohranjati biološko ravnovesje:

 • Morska alga Kelp za minerale, rast dlake in pigmentacijo. Keeper’s Mix priporočamo kot dodatek za dlako psov, saj morske alge Kelp spodbujajo zdravo rast dlake.
 • Korenina sljeza (marshmellow) se tradicionalno uporablja za pomoč pri prebavnih težavah. To sluzasto zelišče pomaga pomiriti razdražena telesna tkiva in pomaga pri prehodu skozi črevesje.
 • Lucerna, hranljiva rastlina, ki je vir vitaminov A, C in K. To zelišče zagotavlja bistvene vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka.
 • Kopriva je bogata s klorofilom, železom in vitaminom C.
 • Psyllium za zdravo črevesje in prebavo – odličen za izboljšanje prebave.
 • Klinčki pomagajo ohranjati dobro delovanje ledvic in mehurja ter pomagajo ohranjati čisto kožo.
 • Kamilica je dobro znana kot pomirjujoče zelišče in prav tako pomaga ohranjati ravnovesje v telesu.

Dorwest Keeper's Mix Sesnsitive vitamini za pse in mačke

Dorwest Keeper’s Mix Sensitive- vitamini za psa in mačko z občutljivim želocem

Navodila za uporabo: vsakodnevno umešajte v hrano.

 • Majhni psi in mačke 1 merica,
 • Srednji psi 2 merici,
 • Veliki psi 3 merice,
 • Velike pasme 4 merice.

Merica je vključena v embalažo in ustreza polovici čajne žličke.

Sestavine: drobno zmlete morske alge kelp, korenina sljeza, lucerna, koprive, lupine psilija, klinčki in nemška kamilica.

Analitske sestavine: beljakovine 12,8%, olja in maščobe 2,7%, pepel 12,5%, vlakna 18,6%, natrij 0,25%

Lahko ga kombinirate z ostalimi dodatki. Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja. Hraniti na hladnem, suhem mestu.

Pakiranje 250g. Po naročilu možno dobaviti tudi 500, 1000 ali 3000 gramov.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Dorwest Keeper’s Mix Sensitive- vitamini za psa in mačko”

Na zalogi (se lahko naroči)