Vitamin C 2000 prašek za konje, 1 kg

46.99

Močan antioksidant, ki zagotavlja stabilen vitamin C.

Na voljo 1kg (2 meseca).

Na zalogi (se lahko naroči)

Vitamin C za konje

Vitamin C za konje v pakiranju od 1 kg zadošča za cca. 2 meseca. Vitamin C sodeluje pri prenosu železa in je ključnega pomena za normalno tvorbo kolagena, bistvene strukture kože in vezivnega tkiva. Konji sintetizirajo lastni vitamin C. Lastni vitamin C skupaj z vitaminom C, pridobljenim z zeleno listnato krmo, običajno velja za zadostno.

Vendar če bo vaš veterinar svetoval, da je potreben dodaten vitamin C, bo Vitamin C 2000 od Equine America odlična izbira 🙂

Pakiranje 1kg, zadošča za 2 meseca.

VITAMIN C za konje, prašek™  – dopolnilna krmna mešanica za podporo zdravega nivoja vitamina C, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: za povprečno težkega konja (500 kg) dozirajte: 15 g dnevno.

Največji dnevni odmerek je 15 g.

Ne prekoračite priporočenih vrednosti vnosa, razen po strokovnem nasvetu. 15-gramska merica priložena.

Dodatki: tehnološki dodatki: BHT (E321) 100 mg, prehranski dodatki: vitamin C (3a312) 133,333mg.

Sestava: dehidrirana alfa, dekstroza, kalcijev karbonat, olje repičnega semena.

Analitska sestava: surove beljakovine 6,7%, surova vlakna 11,2%, surovo olje in maščobe 1,7% , surovi pepel 38,2%, kalcij 7,0%, natrij 5,5%.

Možnost posedlin. Izključno za živali. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok. Ne uporabljajte v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Po vsaki uporabi dobro zaprite embalažo. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvajalec: Equine America (UK) LTD,. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.  T: 041 817 036 www.tetraktis.si 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Vitamin C 2000 prašek za konje, 1 kg”

Na zalogi (se lahko naroči)