Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Equine America za konje

Vsi se strinjamo, da sem pri svoji objavi pristranska 🙂 Ampak tako to je, ko verjameš v svoje delo! Toda v podporo moji trditvi navajam še nekaj dejstev:

Equine America, kjer je kakovost zagotovljena!

  • Vsi Equine America  izdelki so izdelani v Veliki Britaniji, v tovarni živilske industrije.
  • Uporabljajo se samo sveže, najbolj inovativne in učinkovite sestavine, ki so na voljo pri preverjenih dobaviteljih.
  • Uporablja se najsodobnejše, edinstveno testiranje kakovosti pri vseh sestavinah (s pomočjo laserskih odtisov) 
  • Enakomerna kakovost izdelka se doseže s ekskluzivnim postopkom mešanja, ki zagotavlja, da vsaka zajemalka vsebuje enake količine učinkovin.

Dopolnila so zasnovana s kombiniranjem v mislih 🙂

Če tvoj konj jemlje dopolnila Equine America, je verjetnost, da bi presegli priporočene količine mikrohranil skoraj zanemarljiva.

Posebno pozornost Equine America posveča skrbi za dodatke, ki se pogosto jemljejo skupaj, torej kombinacija večih izdelkov.

Pri tekmovalnih konjih je takšna kombinacija Pro Pell Plus (za dodatek vitamina B in energije), Cortaflex Super Fenn (za podporo sklepom) ter Apple Lytes (nadomeščanje elektrolitov).

Brez skrbi pa lahko jemljete tudi druge pogoste kombinacije:

Zgodba o Equine America

Začetki proizvajalca Equine America sicer segajo 50 let nazaj, ko je ameriški kemik Bruce Snipes razvil dodatke prehrani za konje. Namreč prvi je uvedel uporabo elektrolitov in biotina za kopita.

Sicer družinsko podjetje Equine America® kot ga poznamo danes, je bilo ustanovljeno leta 1997 v Južni Karolini, ZDA, s strani Phila in Julie Middleton. Leta 2018 pa je njun sin Lee prevzel posel in proizvodnjo Equine America® preselil v Združeno kraljestvo. Pridružila se jim je svetovno znana nutricionistka Deborah Lucas, ki budno bdi nad formulami vseh prehranskih dodatkov Equine America®.

Najbolj znan dodatek, ki ga proizvaja Equine America®, je Cortaflex®, sklepni dodatek, ki je na voljo v specializiranih formulacijah za konje, pse, mačke in ljudi. Poleg tega podjetje ponuja tudi širok izbor drugih prehranskih dodatkov za podporo zdravju konj, ki se prilagajajo spreminjajočim se potrebam konj. To so vitamini in minerali, podpora kopitu, podpora dihalnemu sistemu in elektroliti za rehabilitacijo.

Equine America® ponuja najbolj inovativno paleto dodatkov na trgu, ki naslavljajo spreminjajoče se potrebe konja. V zadnjih 20 letih je ustvaril Cortaflex za konje, ki je sedaj številka ena med dodatki za sklepe. Ja, prodanih je namreč več kot 2 mio 🙂 No naj samo še omenim, da je Cortaflex edini dodatek za sklepe, ki ima klinično dokazano delovanje v dvojno slepi študiji gibanja tarzalnega sklepa! Od leta 1997 so v Equine America poleg Cortaflex-a razvili celotno paleto visoko učinkovitih dopolnil prehrani in izdelkov za konje, pse, mačke in ljudi. Še eden takšnih izdelkov je Buteless, fantastična naravna alternativa butu za starejše konje ali tiste, ki potrebujejo dolgoročno podporo po poškodbi. Npr. Coff Less, Ventilator in Airways pa so formulirani za podporo dihalnemu zdravju občutljivih konj.

Redno vlaganje v modernizacijo in kvaliteto izdelkov

Proizvajalec je celotno linijo izdelkov v letu 2020 posodobil:

  • tako imamo nov dizajn embalaže, tudi nekoliko večja pakiranja izdelkov,
  • številni izdelki so prenovljeni- imajo novo formulo za še boljše delovanje,
  • pridobljena sta 2 nova certifikata UFAS in BETA NOPS, ki služita kot dodatno zagotovilo v luči nedavnih odmevnih primerov uporab prepovedanih snovi. Tako našim strankam nudimo mirno vest glede prepovedanih snovi s strani konjeniške zveze FEI in BEF, saj omogočajo popolno sledljivost.

P.S.: Čeprav izdelki Equine America nikoli niso vsebovali prepovedanih snovi, zdaj to tudi certifikata zagotavljata 🙂

Izjave zadovoljnih strank o Equine America

Teh je kar nekaj… tako v svetovnem merilu kot tudi v Sloveniji.

Ocene strank na Trust Pilot preberi TUKAJ!

Ocena strank v Sloveniji pa zaslediš tako na naši spletni strani, kot na družbenih omrežjih 🙂

 

Call Now Button