Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Poslanstvo Pooch&Mutt družbe iz Velike Britanije je zagotoviti, da vsi psi imajo srečno in zdravo življenje.

Kako pa jim lahko kaj takega uspe? Naloga je vsekakor težka in polna izzivov. Toda ker ustvarjajo visoko kakovostne izdelke s resničnimi koristmi za pse menimo, da so na pravi poti. Namreč Pooch&Mutt uporablja samo naravne sestavine in zagotavlja, da je vsa proizvodnja, kolikor je mogoče, okolju prijazna. Njihovi slastni pasji priboljški v obliki kosti, so ročno izdelani in zapakirani v igrive embalaže.

V letu 2009 je Pooch & Mutt bil nagrajen s laskavo nagrado za etičnost »The Ethical Award«, ki jo podeljuje Ethical Companies Organisation, ki deluje pod okriljem »The Good Shopping Guide«.

Pooch & Mutt je tudi prvi specialist v Veliki Britaniji na področju etično izdelanih pasjih dodatkov prehrani. Sicer se lahko pohvalijo tudi s celim kupom nagrad z različnih področij (za najboljši dizajn, proizvajalec leta in podobno) pa tudi akreditacijo PETA-e.

V Tetraktisu smo zelo veseli, da lahko ponudimo njihove etične, zdrave in slastne dobrote 🙂 A so jih vaši pasji ljubljenčki že probali? Mmm, njami 🙂

Call Now Button