Vitamini za koze Caprivite

12.5938.87

Okusen vitaminsko mineralni dodatek, posebej zasnovan za koze.

Sestavljen iz 25 skrbno izbranih sestavin, ki zagotavljajo uravnotežene ravni kalcija in fosforja, Caprivite pomaga ohranjati optimalno zdravje, kar ima za posledico večjo mlečnost in boljši plemenski potencial.

Ni na zalogi
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Vitamini za koze Caprivite

Vitamini za koze Caprivite vsebujejo tudi minerale in elemente v sledovih, ki so bistveni za optimalno zdravje, pridobivanje mleka in učinkovitost.

Caprivite je zelo okusen z edinstveno aromo jabolk na žitni osnovi.

Zasnovan posebej za koze glede na najnovejše svetovne prehranske raziskave

Caprivite vitamini in minerali za koze je sestavljen iz 25 skrbno izbranih sestavin, ki zagotavljajo uravnotežene ravni kalcija in fosforja. Caprivite pomaga ohranjati optimalno zdravstveno stanje, kar ima za posledico večjo mlečnost in boljši plemenski potencial.

Ko je vključen v običajni režim hranjenja, mora Caprivite zagotoviti vsaj 50% dnevnih potreb vitaminov, mineralov in elementov v sledovih, ki so bistveni za optimalno zdravje in delovanje molzne koze.

Vitamini za koze Caprivite- vitaminsko-mineralna mešanica za koze, vse kategorije

Navodila za uporabo: 30g- idealno vsako jutro in večer potresemo 15 g na krmo.
Druga možnost je, da se celotna dnevna doza 30g poda pri enem krmljenju.

Zlasti priporočamo dajanje Caprivite doječim kozam (30g na dan). Kot tudi mladičem starejšim od 3 mesecev, pritlikavim kozam in samcem (15g na dan).

Dnevno raven lahko povečate na največ 50 g na dan v naslednjih primerih:

  • za “težke” molznice za ohranjanje največje proizvodnje,
  • v primerih, ko je v tleh poznano pomanjkanje mineralov ali elementov v sledovih,
  • kadar slabo vreme preprečuje, da bi koze dobile običajni dnevni vnos naravne paše. Še posebej pomembno v zimskih mesecih.

15 g merilna žlica priložena vsakemu vedru

Dodatek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.

Dodatki na kg: kalcij 65.5 g, selen 4.5 mg, fosfor 45 g, kobalt 11.1 mg, magnezij 24 g, kalij 400 mg, natrij 30 g, vitamin A 110.000 i.u., železo 1.5 g, vitamin D3 10.000 i.u., jod 12 mg, vitamin E 560 i.u., baker 60 mg, vitamin B1 100 mg, cink 1.2 g, nikotinamid 200 mg, mangan 1.2 g, vitamin B12 1 mg, kalcijev D pantotenat 200 mg, arome, barvila in konzervansi na žitni osnovi.

Analitična sestava: kalcij 6,5%, fosfor 4,5%, natrij 3,0%, magnezij 2,4%, vitamin A 110.000 i.u., vitamin D3 10.000 i.u., vitamin E 560 i.u..

Na voljo v 2kg v vrečki, 4kg in 8kg v vedru. Vsak je opremljen s priročno merilno zajemalko.

Možnost tudi naročila vreče od 25 kg za večje uporabnike.

Angleški proizvajalec Goat Nutrition Ltd.ima več kot 35 let strokovnega znanja. Posebej so specializirani za izdelke zasnovane za male kmete in sirarje. Vsekakor so zelo ponosni na kakovost svojih izdelkov.

Vas zanimajo še ostali izdelki za koze iz naše ponudbe? 

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Vitamini za koze Caprivite”
12.5938.87
Počisti