Dezinfekcijski robčki za čiščenje vimena

14.64

Pomagajo očistiti kožo in skrbijo za vzdrževanje vimena in dud v odličnem stanju z dodatno zaščito kože pred razpokami.

Seveda, enostavni in higienski za uporabo 🙂

 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Dezinfekcijski robčki za čiščenje vimena pred molžo

Dezinfekcijski robčki za rutinsko čiščenje in razkuževanje vimena in dud pred molžo. Imajo tudi veliko drugih uporab po hiši, malih posestvih ali kmetijah, vključno s čiščenjem površin!

Enostavni in higienski za uporabo, ti robčki vsebujejo 2 ravni močnih baktericidov – cetrimid in klorheksidin – za preprečevanje prenosa bakterij, zlasti z rokami molznic.

So brez parfumov in vsebujejo nizko vsebnost alkohola, ki pomaga očistiti kožo, ne da bi povzročila prekomerno hlajenje. V formulacijo so vključeni tudi lanolin in drugi emolijenti, ki skrbijo za vzdrževanje vimena in dud v odličnem stanju z dodatno zaščito pred bolečinami in razpokami.

Vsako pakiranje vsebuje 160 robčkov, vsak list/robček meri 200 x 220 mm. Posode s robčki  so opremljene s tesnilnim pokrovom za zapiranje oz. tesnenje kar ohranja svežino ter robčke vlažne in čiste.

Poglejte še ostale izdelke, ki jih imamo namenjene za boljšo oskrbo koz in ovac.

Proizvajalec Goat Nutrition Ltd Z več kot 35 -letnim strokovnim znanjem so specializirani za izdelke, posebej zasnovane za male kmete in sirarje. Ponosni so na kakovost svojih izdelkov.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Dezinfekcijski robčki za čiščenje vimena”