(5 mnenj strank)

Tye-Gard® sirup (vitamin E in selen)

78.99327.99

Vitamin E in selen za izboljšanje zdravja mišičnih funkcij.

Za športne konje za zaščito pred oksidativnim stresom in optimizacijo mišičnega metabolizma.

Počisti

Vitamin E in selen skupaj v Tye Gard sirupu – za zdravo delovanje konjskih mišic!

Vitamin E in selen, primerna za človeško rabo, se nahajata v Tye Gard-u in imata zelo visoko zmožnost absorpcije.

Pri intenzivnih treningih se v mišicah ustvarja mlečna kislina in mnogi konji trpijo zaradi mišične togosti ali mišičnih krčev med vadbo ali po njej, pri čemer so konji videti kot ‘prikovani’.

Vitamin E in selen zagotavljata zdravje mišičnega tkiva in omogočata bolj učinkovito delovanje mišic pri polni zmogljivosti.

Vsebnost selena v priporočenemu dnevnemu odmerku je v skladu z omejitvami EU.

Uporabljajte Tye-Gard® vsakodnevno za konje z intenzivno vadbo oz. tekmovalne konje, da zagotovite optimalno zdravje mišic.

TYE-GARD sirup – dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Prehranski dodatek za izboljšanje zdravja mišičnih funkcij, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo:

 • povprečno težkega konja (500kg) hranite 60ml dan pred tekmo in 60ml zjutraj pred tekmo, sočasno z običajnim obrokom hrane.
 • V nadaljevanju kot vzdrževanje hranite 30ml dnevno.

Maximalno na dan 60 ml.

Sestava: melonina kaša, rdeča pesa v prahu, kalcijev glukonat.

Analitske sestavine: surove beljakovine 9,0%, surovo olje in maščobe <1%, natrij <1%, surove vlaknine <1%, surovi pepel <1%, vlaga 71,5%.

Dodatki: nutritivni dodatki: elementi v sledeh: baker 1700 mg (bakrov (II) kelat glicin hidrata (tekočina) 3b414), selen 25 mg (natrijev selenit 3b801). Vitamini: vitamin E (3a700) 33,333 mg. Senzorični dodatki: glicin (2b17034) 33.300 mg.

Izključno za živali. PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE! Hraniti izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred zmrzovanjem.  Izdelek zavržite vkolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.  www.tetraktis.si

5 mnenji za Tye-Gard® sirup (vitamin E in selen)

 1. Živa Prunk Racehorse Trainer (preverjena stranka)

  Moji favoriti med izdelki so CortaVet, Super so Kalm paste, Like Ice, Tye-gard, Uls gard in Progest. Zakaj? Preprosto- ker Equine America izdelki delujejo! Pri vseh težavah, s katerimi sem se srečala, sem jih seveda rešila z Equine America proizvodi.

 2. Lana Zrinjanin (preverjena stranka)

  Gingersnap, trenutno najuspešnejši konj iz našega hleva, je včasih imel nekaj težav s krči v mišicah. Po redni uporabi Tye guarda in Hemoflexa ni več težav, celo ne dan po napornem tekmovanju. Letos je skoraj vse svoje dirke tekel na meji osebnega rekorda ali ga je celo izboljšal. Prepričana sem, da so tudi izdelki Equine America zaslužni za to – zagotovo bi jih priporočala tudi drugim.

 3. Darja Krelj (preverjena stranka)

  Odlične Equine America izdelke uporabljam preko 15 let. Zavedati se je treba, da vsi proizvodi so namenjeni vzdrževanju in izboljšanju “performansa” konja in jih je potrebno uporabljati za točno določen namen in cilj. Te proizvode si zaslužijo dobri konji, da se po naporih in stresih čimprej regenerirajo

  Izpostavila bi predvsem naslednje izdelke: TYE Gard, Propell, Uls gard, Drink More in MSM. Te izdelki moji konji dobivajo vsakodnevno.

 4. Irena Ščap (preverjena stranka)

  Najboljši izdelek mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo. Izdelke Equine America redno uporabljam približno 3 leta, pri 5 konjih. Vsem konjem 2x letno naredim kuro za sklepe, tisti ki so v treningu redno dobivajo Tyegard, v poletnem času pa še Propell in vitamin c.

 5. Anja Medle (preverjena stranka)

  Tetraktis trgovina je super! Izdelke praktično dobim takoj ko jih potrebujem in tudi trgovina ima ponavadi na zalogi vse kar potrebujem. Uporabljam izdelke Tye gard za problem z mišicami pri mojem kastratu.

Podaj mnenje
78.99327.99
Počisti