Štalski šampon za konje Yard 5ltr

31.99

“Štalski” šampon za konje Yard, veliko pakiranje iz linije Squeaky Clean. Zasnovan, da zadovolji vse potrebe čiščenja in za vse konje v štali, brez povzročanja alergij.

Pakiranje 5 litrov.

Na zalogi (se lahko naroči)

Štalski šampon za konje Yard -Vrhunska nega za občutljivo kožo vseh vaših konj v štali 

Štalski šampon za konje Yard iz linije Squeaky Clean je brez parabenov in dišav. Prav za nalašč za vse konje, še posebej za tiste z izjemno občutljivo kožo. Obogaten z aloe vero, ta šampon ne samo čisti, temveč tudi intenzivno neguje kožo in dlako. Spodbuja zdravje kože ter zagotavlja sijaj.

Z 5-litrskim pakiranjem, ki zadostuje za celotno štalo, naš štalski šampon omogoča pogosto uporabo brez škode za naravna olja kože.

Šampon je na voljo v koncentrirani obliki in ga je pred uporabo potrebno razredčiti.

Uporaba: Razredčite šampon v razmerju 5:1, tako da dodate 1 del šampona (100 ml) k 5 delom vode (500 ml). Za najboljše rezultate uporabite toplo vodo za razredčenje. Konja temeljito navlažite s toplo vodo, razredčeni šampon z gobico, krtačo ali z roko vtrite v dlako, dokler se ne speni, pri tem pa se izogibajte predelu okoli oči. Dobro izperite, dokler niso vsi mehurčki odstranjeni in dokler voda ni povsem čista.

Uporabite v 12 mesecih od odprtja.

Tri glavne prednosti štalskega šampona:

  1. Hipoalergenska formula: Zasnovan brez parabenov in dišav, zagotavlja varnost pri uporabi na konjih z občutljivo kožo in minimizira možnost alergijskih reakcij.
  2. Obogatitev z aloe vero: Štalski šampon aktivno prispeva k zdravju in vlažnosti kože ter dlake, kar je neprecenljivo za konje s problematično kožo.
  3. Ekonomično pakiranje: Zagotavlja dolgotrajno zalogo šampona s 5-litrskim pakiranjem, kar je idealno za štale z več konji, saj šampona ne bo zmanjkalo prehitro.

Preveri še ostale šampone, ki jih imamo v ponudbi TUKAJ!

A veste kaj so parabeni?

Parabeni so konzervansi, ki se pogosto uporabljajo v kozmetiki in farmaciji za zaščito proizvodov pred mikrobi. Uvrščajo se med estre p-hidroksibenzojske kisline, med najbolj znane pa spadajo metil-, etil-, propil- in butilparaben. Čeprav so učinkoviti pri ohranjanju proizvodov, potekajo razprave o njihovi varnosti. Nekatere študije nakazujejo možna tveganja za hormonske motnje, vendar jih trenutne smernice FDA (Uprave za hrano in zdravila v ZDA) in EU še vedno štejejo za varne v omejenih količinah. Zaradi naraščajoče skrbi potrošnikov nekateri proizvajalci, kot je Equine America, ponujajo izdelke brez parabenov, izbirajoč alternativne konzervanse.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Štalski šampon za konje Yard 5ltr”

Na zalogi (se lahko naroči)