Zobna pasta za mačke in pse Dorwest

19.20

Uporabite to nežno in malo penečo zobno pasto za zmanjšanje kopičenja zobnih oblog, ki lahko povzročijo nastanek zobnega kamna in ohranjanje zdravih dlesni.

Narejeno prav za vašega ljubljenčka.

Pakiranje 200g.

Na zalogi

Zobna pasta za mačke in pse Dorwest

Zobna pasta za mačke in pse ima privlačen mesni okus za pozitivno izkušnjo ter izvleček žajblja za beljenje zob in ohranjanje zdravih dlesni.

Vašemu ljubljenčku bo naša okusna zobna pasta všeč in tako bo čiščenje zob bolj prijetno tako za vas kot za vašega ljubljenčka. Mi pa se bomo še pohvalili, da je bila posebej razvita v sodelovanju z veterinarji.

Tale mačja in pasja zobna pasta se malo peni in je nežna, kar je zelo pomembno, saj je sklenina zob ljubljenčkov lahko presenetljivo mehka. Določene zobne paste na tržišču so  pregrobe za vašega ljubljenčka, zato skrbno izberite pravo!

Žajbljevo olje, močan antioksidant, ki vsebuje tudi več kot ducat antiseptičnih spojin, pomaga ohranjati dlesni sveže in zdrave.

Glavni namen čiščenja zob je zmanjšati kopičenje zobnih oblog, ki lahko povzročijo nastanek zobnega kamna ter seveda ohraniti dlesni zdrave. Zato priporočamo redno tedensko uporabo.

Sestavine: olje žajblja in aroma jeter.

Uporaba: Nanesite s prstom ali z mehko zobno ščetko. Za manjše pse in mačke je lahko bolj primerno uporabiti kos tkanine ali bombažno palčko in nežno vtrite.

Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja.

Lahko jih dajemo skupaj s katerim koli drugim dodatkom.

Primerno nad 8 tednov starosti.

Posebna opozorila: Pri zaužitju ni škodljivo, vendar je po čiščenju priporočljivo piti vodo.

Pakiranje 200g.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hranite na hladnem in suhem mestu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Zobna pasta za mačke in pse Dorwest”

Na zalogi