Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Svetujemo vam, da pred pričetkom poslovanja preko spletne trgovine www.tetraktis.si skrbno preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Le ti določajo delovanje spletne trgovine Tetraktis, pravice in obveznosti ter urejajo poslovni odnos med Tetraktis-om in kupcem. Z uporabo internetnih strani družbe Tetraktis d.o.o. ali s posredovanjem osebnih podatkov izražate svoje strinjanje z navedenimi pogoji poslovanja. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Cene, naročilo in načini plačila

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost). Cene se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Kupec lahko izbere želene artikle, le te zbira v košarici, ter na blagajni poda vse potrebne podatke in dokončno opravi nakup. V primeru nejasnosti vas bomo kontaktirali. V kolikor želite preklicati svoje naročilo, to lahko storite v roku 8 dni po prejemu. Izbirate lahko med plačilom po predračunu, plačilom po povzetju in plačilom preko Pay-Pal računa. V primeru plačila po povzetju, kupnino poravnate v gotovini pri vašemu dostavljalcu (poštarju ali kurirju DPD-ja) pri prevzemu naročenega blaga. Po ceniku Pošte Slovenije za strošek denarne transakcije boste poravnali še 0,96 eur oz. 1% vrednosti odkupnine. V spletni trgovini družbe TETRAKTIS D.O.O. ni storitev ali izdelkov, ki bi vsebovali skrite stroške.

Dobavni roki, dostavni pogoji in stroški dostave

Naročeno blago bomo dostavili v najkrajšem možnem roku in sicer največ v 3 delovnih dneh od datuma prejetja vašega naročila in v izjemnih primerih največ do 21 dni, o čemer vas bomo obvestili. Družba TETRAKTIS D.O.O. ni v nobenem primeru odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave. Torej v primeru, da naročenega blaga nimamo na zalogi, vas bomo o tem obvestili in se dogovorili o dobavnem roku. Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije in dostavna služba DPD in se izvrši na želeni naslov, ki ga vpišete kot podatek o naročniku pri izvedbi vašega naročila (naslov za dostavo).

Pri nakupu izdelkov v skupni vrednosti nad 45 eur, vam bomo v celoti krili stroške dostave.

Cena dostave pri nakupu izdelkov v skupni vrednosti manj kot 45 eur znašajo 4,88 EUR z DDV. V primeru, da vas v času dostave ni doma, boste prejeli obvestilo dostavne službe o pošiljki, ki vas bo še 15 dni čakala na vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije ali obližnjem Petrolu kjer jo lahko osebno prevzamete oz. se za termin dostave dogovorite z dostavljalcem DPD-ja po telefonu. Če vam je pošiljka poslana po sistemu “po povzetju”, je potrebno kupnino poravnati v gotovini.

Odgovornost družbe, reklamacije in pritožbe

Trudimo se, da bi naše internetne strani vsebovale le točne in ažurne informacije. Žal pa ne moremo nuditi garancijo ali jamstvo za točnost informacij, ravno tako ne prevzemamo nobeno odškodninsko ali drugo odgovornost za morebitne napake na naših straneh. Vse reklamacije in pritožbe, ki se nanašajo na naše poslovanje, je potrebno opraviti v pisni obliki po elektronski pošti na [email protected] oz. poslati po navadni pošti TETRAKTIS D.O.O., Kočevarjeva 14, 8000 Novo mesto. Po telefonu rešujemo samo manjše reklamacije oz. pritožbe. Vse reklamacije in pritožbe, ki se nanašajo na poslovanje Pošte Slovenije oz. DPD kot npr. poškodba paketa med transportom, je to potrebno takoj reklamirati pri vašemu dostavljalcu, nas pa o tem prosimo obvestite.

Zahtevek za odškodnino pri Pošti Slovenije

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko, najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

Zahtevek za odškodnino v primeru ko vam paket dostavi DPD kurir

Če vam je paket dostavil DPD in ugotovite, da je artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov [email protected] ali po telefonu na številko 041 817 036. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikla, DPD nalepke in pa opis poškodbe.

V kolikor niste zadovoljni z naročenim izdelkom, nam ga lahko v original embalaži, nerabljenega in nepoškodovanega vrnete v roku 8 dneh na naš naslov. Naslov za posredovanje (pošiljanje) artiklov je Tetraktis d.o.o. Kočevarjeva 14, 8000 Novo mesto. Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo). Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vsekakor nam sporočite svoje želje, potrudili se jih bomo uresničiti.

Pravila o varovanju podatkov

Zagotavljamo vam, da družba Tetraktis d.o.o. v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) spoštuje vašo zasebnost. Zagotavljamo vam tudi visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke potrebovali nujno in izključno za izvedbo vašega nakupa ter morebitno predstavitev izdelkov in storitev družbe Tetraktis d.o.o.. Za potrebe poslovanja zbiramo podatke, ki nam jih vi sami zavestno in prostovoljno zaupate z uporabo naših strani (prejemanje elektronskih sporočil, sodelovanje v anketah, ali pri zastavljanju vprašanj za naše strokovnjake). Velikokrat bodo vaši podatki osebne narave kot so:

Ime in priimek, naslov in kraj bivanja

Naslov elektronske pošte in tel. številka.

Brez vaše privolitve ne bomo nikoli posredovali, prodajali, dajali v najem ali kako drugače trgovali z vašimi osebnimi podatki. Dostavni službi bomo zaupali le vaše podatke za dostavo. Kadarkoli lahko zahtevate, da trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Seveda svoje osebne podatke lahko kadarkoli pregledate, popravite ali posodobite. Sicer pa bomo vaše podatke hranili tako dolgo kolikor je potrebno za dostavo naročenega blaga oz. tako dolgo, kot je dovoljeno z zakonom, ki ureja to področje. Vaše podatke bomo razkrili le, če smo po zakonu dolžni to storiti ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov družbe Tetraktis d.o.o. Tetraktisove strani vsebujejo tudi povezave do internetnih strani, s katerimi Tetraktis d.o.o. ne upravlja. Te strani so nameščene le v vašo informacijo in Tetraktis d.o.o. nikakor ni odgovoren za njihovo vsebino, varnost ali njihov odnos do varovanja podatkov. Zaradi vaše varnosti svetujemo vpogled v njihov način varovanja zasebnosti preden jim posredujete svoje osebne podatke. Za vsa vaša vprašanja v zvezi s Pravili o varovanju podatkov ali v zvezi z našo uporabo vaših podatkov, smo vam na voljo na naslednjem naslovu:

Tetraktis, trgovina in storitve, d.o.o.

Kočevarjeva 14, 8000 Novo mesto

e-mail: [email protected]

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli posodobimo Pravila brez predhodnega obvestila in le te posodobitve se bodo nanašale izključno na osebne podatke, ki nam jih boste posredovali po naši objavi spremenjenih Pravil. O pomembnih spremembah te izjave vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na naših spletnih straneh.

OBVEZNOST SPLETNIH TRGOVCEV PO 4. ODSTAVKU 32. ČLENA ZAKONA O IZVENSODNEM REŠEVANJU POTROŠNIŠKIH SPOROV: SPLETNA POVEZAVA NA EVROPSKO PLATFORMO 

Vse informacije, reklamacije, pohvale in pritožbe pošljite na : [email protected]

Pravilnik je nastal 01.06.2008, nazadnje posodobljen 08. septembra 2023

Call Now Button