Dorwest Damiana & Kola tablete za pse in mačke

14.8925.51

Močen trojček zelišč za povečanje budnosti, vitalnosti in vzdržljivosti.  Popolna izbira za hišne ljubljenčke z nizko energijo, ali za okrevajnje po nedavni bolezni.

 

Počisti

Dorwest Damiana & Kola tablete

Dorwest Damiana in Kola lahko povečajo budnost, vitalnost in vzdržljivost pri psih in mačkah. Idealno za razstavne pse ali tiste, ki se počutijo brezvoljno.

Tablete Damiana & Kola so res kot čudežne tablete, ki vsebujejo močno mešanico treh naravnih zelišč:

  • damiana (Turnera diffusaje),
  • oreh (kola) in
  • izvleček palmeta (žagastolistne palme).

Vsa našteta zelišča so znana po svojih antidepresivnih in energijskih lastnostih.

Katerim ljubljenčkom bodo koristili?

Če vaš ljubljenček doživlja nizko raven energije ali pa potrebuje le malo okrepitve, da bi lahko deloval najbolje, so tablete Dorwest Damiana & Kola idealne za povečanje budnosti in vzdržljivosti.

Uporabljajo se za razstavne pse, ki zahtevajo malo zagona kot tudi agility pse, ki se soočajo z napornim vikendom. Dodatek prispeva, da se lažje osredotočijo in jim da energijo.

Za najboljše delovanje ob posebnih enkratnih dogodkih dozirajte dve uri pred aktivnostjo.

Še posebej primerni za ljubljenčke, ki imajo po bolezni nizko energijo

Lahko jih uporabljamo vsak dan, kolikor je potrebno. Priporočamo, da dnevno količino razdelite na polovico zjutraj in polovico zvečer, da zagotovite enakomerno pokritost čez dan in tako dosežete najboljše učinke.

Ali ljubljenčki žalujejo?

Ali je vaš pes izgubil najboljšega prijatelja ali je njegov lastnik umrl? Hudo je izgubiti nekoga, pa naj gre za ljubljenčka ali človeškega družinskega člana. Prav tako je normalno pričakovati, da bo vaš ljubljenček opazil, ko njegovih spremljevalcev ne bo več tam. Čeprav ne vemo, ali je njihova izkušnja “žalosti” v primerjavi z našo žalostjo, lahko pa domnevamo, da bodo vsaj nemirni.

Kako lahko pomagam svojemu žalostnemu ljubljenčku?

Dovolite svojemu ljubljenčku, da se počuti udobno. Npr. naj spi ali počiva v postelji nekaj dlje kot običajno, hkrati pa mu dajte še dodatnega razvajanja in ljubezni. Če lahko, poskusite mu zagotoviti nekaj dodatnega crkljanja, morda poskusite novo rutino z novo igro, mu privoščite novo igračo (tiste, ki zagotavljajo duševno stimulacijo, so še posebej dobre). Za psa morda poskusite organizirati še nekaj igralnih ur s psi, ki jih že pozna.

Tablete Dorwest Damiana & Kola lahko prav tako pomagajo s povečanjem energije, vitalnosti in pozornosti. Uporabljate jih lahko toliko časa, kolikor je potrebno, da vašemu ljubljenčku pomagate pri procesu žalovanja, zato izdelek lahko dozirate toliko časa, dokler ne vidite znakov, da se počutijo bolje.

Navodila za uporabo: 1-2 tableti na 5 kg telesne teže 2 uri pred aktivnostjo ali dnevno, če je potrebno.

Izdelke NE uporabljate v času brejosti in dojenja. Lahko se daje skupaj s katerim koli dodatkom.

Primerno nad 8 tednov starosti.

Sestavine: ekstrakt Damiana 5:1 46 mg, ekstrakt kola oreh 45 mg, ekstrakt palmeta 51,9 mg

Sestavine ene tablete: kalcijev karbonat, mikrokristalna celuloza, ekstrakt damiane 5: 1 (46 mg enakovredno 230 mg), ekstrakt kola oreščkov 5:1 (9 mg enakovredno 45 mg), celulozna obloga, silicijev dioksid, magnezijev stearat, palmeta ekstrakt 20:1 (2,25 mg enakovredno 45 mg).

Analitske sestavine: beljakovine 1.19%, olja in maščobe 1.3%, surove vlaknine 6.7%, pepel 1.8%.

Pakiranje 100 ali 200 tablet.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hraniti na hladnem in suhem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Dorwest Damiana & Kola tablete za pse in mačke”
Počisti