Pasji šampon proti bolham BIOGANCE Secret Lavande 250ml

11.49

Pasji šampon proti bolham BIOGANCE Secret Lavande je naraven in narejen iz 98% organskih sestavin. Repelentni šampon neguje in ščiti kožo s esencialnimi olji aloe vere, limonska trava in sivka pa ščitijo dlako pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Primeren za mladiče starejše od 3 mesecev.

Out stock

Out of stock

Pasji šampon proti bolham Secret Lavande

Pasji šampon proti bolham Secret Lavande je naraven in narejen iz 98% organskih sestavin. Repelentni šampon neguje in ščiti kožo s esencialnimi olji aloe vere, limonska trava in sivka pa ščitijo dlako pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Secret Lavande šampon za pse je primeren tudi za mladiče starejše od 3 mesecev.

Že poznate proizvajalca francosko podjetje Biogance?

Secret Lavande je samo eden v vrsti številnih preparatov naravne kozmetike za nego ljubljenčkov. Vsa kozmetika je naravna, brez parabenov,kemičnih dodatkov, fenoksietanola ali živalskih olj. Izdelki seveda tudi niso testirani na živalih.

BIOGANCE je vrhunska francoska blagovna znamka higienskih in negovalnih izdelkov za hišne ljubljenčke, neposredno navdihnjena iz narave in sestavljena iz organskih in naravnih sestavin.

Francoski proizvajalec želi našim psom in mačkam dati najboljše. To je dinamično in inovativno podjetje, ki se pri največji blaginji hišnih ljubljenčkov zanaša na strokovno znanje in znanje kemikov, farmacevtov in veterinarjev.

Tudi embalaža in pokrovčki so 100-odstotno reciklirani. Mi jih podpiramo, kaj pa vi?

Šampon proti bolham Secret Lavande je:

  • brez parabenov ali
  • drugih kemičnih dodatkov.

Pakiranje 250ml.

Za optimalno zaščito hišnega ljubljenčka najprej uporabite sprej proti bolham v stanovanju Biospotix Indoor in nanesite ampule za pse proti bolham Biospotix .

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasji šampon proti bolham BIOGANCE Secret Lavande 250ml”